Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

dr. Hetényi Gábor

 • szülész-nőgyógyász
Az alábbi panaszokkal fordulhat hozzám:
 • fogamzásgátlás minden életkorban (tabletta, spirál stb)
 • rákszűrés,
 • fertőzések teljes kivizsgálása és kezelése
 • klimax, pre-menopauza
E-mail:

Dr. Hetényi Gábor több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nőgyógyászati betegségek szűrővizsgálatában, diagnosztikájában és gyógyításában. Kiemelt szakterületei közé tartoznak a klimax kezelése és a különböző fogamzásgátló módszerek alkalmazása.

dr. Hetényi Gábor szakmai önéletrajza

Szakmai végzettsége:

1973-1979 Egyetemi Diploma - SOTE Általános Orvosi Kar

Szakvizsgák:

 • szülész - nőgyógyászat

Egyéb képzettség:

 • ultrahang licenc vizsga

Specialitások:

 • fogamzásgátlás minden életkorban (tabletta, spirál stb)
 • rákszűrés,
 • fertőzések teljes kivizsgálása és kezelése
 • klimax, pre-menopauza

Kapcsolódó cikkeink

Mit jelent, ha fogamzásgátló letétele után az alábbi panaszokat tapasztalom?

Mit jelent, ha fogamzásgátló letétele után az alábbi panaszokat tapasztalom?

A nők igen nagy százaléka fogamzásgátló tabletták szedésével védekezik a nem kívánt terhesség ellen. Azonban mihelyst abbahagyják a gyógyszer szedését, nem várt tüneteket tapasztalhatnak. Hogy melyek a leggyakoribb panaszok ekkor, és hogy mik állhatnak ezek hátterében, arról dr. Hetényi Gábort, az EndokrinKözpont nőgyógyászát kérdeztük.

Orvos válaszol

Orvos válaszol - Laura

Nőgyógyászati panaszok

Üdvözlőm azzal a panaszzal fordulok önökhöz hogy lassan màr 3éve küzdök egy problémával nem tudom milyen vizsgàlatokat kérjek az orvostol hogy fény derüljön az igazsàgra és kezelni tudjam problémàim .Ez egy nögyogyàszati probléma lenne a menstruàciom hol megjön hol nem honapokon keresztül kimarad ..kaptam màr rà mensi meghozo gyogyszert ..de mindig ezt kell tennem ha kimarad ? Ill kesobbiekben gyermeket is szeretnek 3even belul.Továbbá még van 2kellemetlen tünetem az egyik állando ami a fokozott szörnövekedés és a màsik ami szinten nagyon zavar a kis szemcsésszerü fehér ragacsos hüvelyi folyàsom ami néha égő érzéssel is jàr és 2-3havonta mindig előjön ezért pàrommal is csak ovszerel szeretkezünk sokszor .Szeretném kikérni véleményét hogy milyen vizsgálatokat kérjek az orvostol ????mert cit :p2 de azon is mindig szerepel gomba ill reparatio (gyulladás) és ezt valami okozhatja hogy ez folyamatosan előjön .Esetleg hüvelyvàladék vizsgàlat vagy milyen eljàrást javasol ? Előre is köszönöm segitségét !
Kedves Laura!

Az Ön esetében konkrét kérdések merülnek fel, amire személyes konzultáció alkalmával tud csak választ adni a Doktornő. A leírt panaszokkal kapcsoltban érdemes felkeresnie egy Szülész- Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvost, a teljes hormonális kivizsgálás miatt. Központunkban Dr. Lőrincz Ildikót tudom ajánlani.
Üdvözlettel:
Plósz Dzsennfier

Páciensek mondták

Türelmesen, empatikusan fordult felém

A doktor úr türelmesen, empatikusan fordult felém, részletesen kikérdezett a problémám előzményeiről, mindent elmagyarázott, minden kérdésemre kimerítően válaszolt. Más (nem az ő területéhez tartozó) betegségemmel kapcsolatos összefüggésekkel is tökéletesen tisztában volt. 

dr. Hetényi Gábor

dr. Hetényi Gábor

szülész-nőgyógyász


Munkatársaink
Hírek
Reggel kicsi, este nagy pocak- a puffadás hormonális okai

Reggel kicsi, este nagy pocak- a puffadás hormonális okai

A hasi zsírpárnákkal a legtöbb nő állandó küzdelmet folytat, ám sokszor megesik, hogy a nagyobb pocak nem (csak) a sok zsíros és cukros étel eredménye, hanem a puffadásé, melyet valamilyen hormonális probléma okoz. Dr. Koppány Viktóriától, a Budai Endokrinközpont endokrinológusától megtudhatja, vajon milyen kóros állapotok vezethetnek fokozott gázképződéshez. további részletek »
Szelén- jód mellett erre is szükségük lehet a pajzsmirigybetegeknek

Szelén- jód mellett erre is szükségük lehet a pajzsmirigybetegeknek

A szelén a jód mellett igen fontos szerepet tölt be a pajzsmirigy megfelelő működése szempontjából, így hiánya gyakran a szerv alulműködését okozza. Hogy milyen pozitív hatásai vannak a szelénnek, és hogy milyen dózisban és ideig érdemes alkalmazni, arról dr. Bérczy Juditot, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosnőjét kérdeztük. további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!