Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

A dietetikai tanácsadás során lehetőség van egy személyre táplálkozási terv kialakítására, mely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak. A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás alapjául szolgál egy egészségmegőrző életmódnak, illetve már kilakult betegségek kezelésének.

Kimelet szerepe van a megfelelően összeállított táplálkozásnak az egyes krónikus megbetegedések kezelésében, mint a cukrobetegség, prediabéteszes állapot, magas vérnyomás, elhízás, szív-és érrendszeri betegségek. Továbbá nagy mértékben segít az egyes allergiák, ételintoleranciák, illetve speciális étrendet igénylő állapotok során (pl. veresnysport, terhesség) a megfelelő egészségi állapot elérésében, fenntartásában.

Varga Dóra, Sárga Diána és Barcza Zsuzsanna dietetikusok az egészséget támogató táplálkozás és életvitel szakértői. A dietetikai konzultáció keretében lehetőség nyílik az aktuális tápláltsági állapot felmérése, táplálkozási szokások kiértékelésére, aktuális és korábbi kórelőzmények figyelembe vétel táplálkozási terv kialakítására.

Miben segít a dietetikus?

Varga Dóra dietetikus szakmai segítsége kiterjed a különböző betegségekhez tartozó étrendi ajánlásokra és diéták összeállítására. PCOS étrend, cukorbeteg diéta, inzulinrezisztancia diéta. Cöliákia, ételallergiák / intoleranciák. Dietetikai tanácsadása igény szerint kiterjed a napi étkezés során javasolt összetevőkre, azok elkészítésére is. Varga Dóra rendelése az Endokrinközpontban érhető el.

Sárga Diána dietetikus segít a különböző diéták összeállításában a cukorbetegek, inzulinrezisztenciában szenvedők részére. Ezen túl tanácsadásán a terhességi cukorbeteg kismamáknak is segít a helyes táplálkozás segítségével a kialakult problémájuk normál mederbe terelésével.

Barcza Zsuzsanna dietetikai tanácsadása az Endokrinözpont magán-rendelőben érhető el.

Munkatársaink
Hírek

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!