Szuper skype konzultáció

Nagyon elégedett voltam a Skype-konzultációval és persze dr. Bérczy Judittal. A kérdéseimre körültekintő és hasznos válaszokat kaptam. Nagyon szimpatikus volt a doktornő kedvessége és nyitottsága. Szuper, csak ajánlani tudom!

Nemcsak gyógyszerrel gyógyít

A doktornő nagyon kedves és segítőkész. Igazán jó, hogy nemcsak gyógyszerrel de a természetes anyagok használatával, gyógyteákkal is gyógyít. Szívből ajánlom mindenkinek!

Alaposan kikérdez

A doktornő nagyon kedves, mosolygós, alapos, minden részletre odafigyel, végighallgat és a kérdésekre is kimerítő válaszokat ad. Alaposan kikérdez, kivizsgál. Kifejezetten megnyerő volt, hogy dietetikai oldalról is a haladóbb felfogást képviseli. Egyáltalán nem csodálom, hogy ilyen nehéz hozzá időpontot kapni, én is csak ajánlani tudom.

Gyógyítás természetes eszközökkel

A Doktornő nagyon kedves és segítőkész. Nagyon jó, hogy nemcsak gyógyszerrel de a természetes anyagok használatával, gyógyteákkal is gyógyít.

Nyitott, segítőkész

A Doktornő nagyon kedves, nyitott, és segítőkész. Végig hallgatta a problémáimat, a kórelőzményeket, és mindezek tudatában keresett gyógyszeres illetve alternatív megoldásokat is találni. Életmódbeli tanácsokkal is ellátott.

Részletes konzultáció

A Recepción kedvesek és segítőkészek. A konzultáció részletes, mindenre kiterjedő, alapos. A Főorvosnő türelmes, kedves. A célirányos vizsgálatok a meglévő betegségek javítását szolgálják.

Nagy tudású, kedves

A recepciós hölgyek kedvesek, gyorsak, hatékonyan dolgoznak. A doktornő empatikus, kedves, mindenre kiterjed a figyelme. Nagy szaktudással rendelkezik.

Alapos és segítőkész

Mindenki nagyon kedves, figyelmes. Bérczy Doktornő rendkívül alapos és segítőkész. Köszönjük a tanácsait, segítségével remek eredményeink születtek. Hálásak vagyunk! Gratulálunk a remek csapathoz! 

Kedves, lelkiismeretes

"Dr. Bérczy Judit doktornő nagyon kedves, lelkiismeretes, úgy érzem, nagyon odafigyel és megérti a problémámat, remélem idővel bebizonyosodik a kezelés sikeressége is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Doktornőt!" 

Messzemenően kimagasló

"Bérczy Doktornő hozzáállása, szakértelme kedvessége,messzemenően kimagasló. Valamint a kedves fogadtatás,segitőkészség. További sikeres munkát!"

Közvetlen volt, jó benyomást tett rám

"A doktornő nagyon közvetlen volt, jó benyomást tett rám. Figyelmesen hallgatta az általam elmondottakat, kérdéseimre pedig meggyőző magyarázatokat, válaszokat adott. Oldott hangulatban tudtuk megbeszélni a tennivalókat, úgy érzem, megbízhatok a javaslataiban." 

A Doktornő türelmesen végighallgatott

"Az első fontos észrevétel, hogy nem kellett várnom, ami azért értékelendő, mert sokat dolgozom és szoros az időbeosztásom. A doktornő türelmesen végighallgatott, pedig gondolom nap, mint nap ezt teszi és ez feletébb fárasztó lehet. Nem feltétlen a gyógyszeres kezelésben látja a megoldást, hanem a természetesebb gyógymódokban és a jelenlegi életmód változtatásában."

Kedves, empatikus személyiség

"Kedves, empatikus személyiség, emellett a szaktudása megkérdőjelezhetetlen - még laikusként is. Öröm volt Bérczy Doktornővel találkozni."

Kiváló kezekben van az egészségem

"A doktornő végig odafigyelt rám, minden apró részletre odafigyelt, kedves volt és türelmes. A felállított kezelési terv megnyugtat, biztonságban érzem magam és hálás vagyok, mert érzem és tudom, hogy kiváló kezekben van az egészségem."

Elvárásomnak tökéletesen megfelelt

"Számomra a legfontosabb a megnyugtatás volt és olyan kezelési mód , ami nemcsak gyógyszerbôl àll. Mindkét elvárásomnak tökéletesen megfelelt.Szívesen ajánlom ismerôseimnek!" 

Problémáimra sikeres terápiát állított föl

"Visszajáró betegként bizalommal fordulhatok a Doktornőhöz. Problémáimra sikeres terápiát állított föl. Stílusa, hangneme velem megfelelő. Elégedett vagyok vele."

Kedves, türelmes, megértő

"Bérczy Doktornő mindig kedves, türelmes, megértő. Alapos válaszokat ad a kérdéseimre. A legjobban azt szeretem, hogy nem a "betegségemet kezeli, hanem ENGEM!!!"

Végig figyelt rám

"A doktornő hozzáállásával. Végig figyelt rám, ötleteltünk, láttam rajta, hogy érdekli, hogy segíteni tudjon! :)"

Át tudtuk beszélni a problémámat

"Nagyon tetszett a Bérczy Doktornő rendelése. Át tudtuk beszélni a problémámat, kaptam megerősítést, hogy mit csinálok jól, illetve hogy mit kellene még javítani. A doktornő összeállított egy nagyon jó tervet, amit be kell tartanom a gyógyulás érdekében. Kellemes hangulatban telt a konzultáció."

Minden szavamat meghallgatja

"A doktornő minden szavamat meghallgatja, alaposan foglalkozik a helyzetemmel, tüneteimmel, nem érzem úgy, hogy futószalagon ülnék. Nyitott a gyógyszeres kezelés mellet az alternatív kiegészítésekben, életmód változtatásban is, amit nagyon fontosnak tartok."

Konstruktív

"Tetszett, hogy a doktornő figyel rám, valódi párbeszéd bontakozott ki, amelyet konstruktívnak éreztem. "

Minden körülményt és szempontot figyelembe vett

"A kórtörténetemet nagyon alaposan tanulmányozta. Minden körülményt és szempontot figyelembe vett. A vizit során nem éreztem magam feszélyezve, őszintén el tudtam mondani minden lényeges dolgot. Tetszik a holisztikus hozzáállás, így a javasolt kúrákkal is tudok azonosulni. Iránymutatást, sok megerősítést, kedvességet és megértést kaptam a beszélgetés során."

A doktornő kedves, türelmes, segítőkész

"A doktornő kedves, türelmes, segítőkész. A recepciós hölgy is nagyon kedves és segítőkész volt. Kisgyerekkel mentem a vizsgálatra, mindent elkövettek, hogy a gyerek jól érezze magát." 

Minden kérdésre jutott idő

"Már régóta ismerem a Doktornőt, mindig megértő, kedves, odafigyel a mondandómra. Minden kérdésre jutott idő, nem éreztem hajszolva magam. A gyógyszerekkel kapcsolatban az én tapasztalatom is számított, ezt figyelembe vette a mennyiség és a gyógyszer választásakor." 

Értékes tanácsok

"Bérczy Judit főorvosnő érthetően és alaposan kiértékelte a leleteimet. Minden kérdésemre nagyon kedvesen és kielégítően válaszolt. Értékes tanácsokat kaptam és biztos útmutatást."

Nagyon pontos

"Nagyon pontos, érhető válaszokat kapok a Doktornőtől, sokat javult az állapotom."

Teljesen meg voltam elégedve

"Teljesen meg voltam elégedve a doktornő szakmai tanácsait illetően. Kérdéseimre maximálisan válaszolt, mindig ajánlott alternatív, természetes gyógymódokat, érthetően magyarázta el jelenlegi egészségi állapotomat véreredményeimtől függően. Kedves, és finom hangnemben társalgott velem, ami nagyon sokat jelent számomra."

Meg voltam elégedve

"Meg voltam elégedve a fogadtatással és a pontossággal, a doktornő figyelmességével és segítségével és válaszaival a feltett kérdéseimre."

Érthető és alapos

"Bérczy Judit főorvosnő érthetően és alaposan kiértékelte a leleteimet. Minden kérdésemre nagyon kedvesen és kielégítően válaszolt. Értékes tanácsokat kaptam és biztos útmutatást."

Nyitott és figyelmes

"Köszönöm a doktornő munkáját, nagyon figyelt rám, nyitott volt az én ötleteimre is. Minden általam közölt információt szívesen fogadott, és meghallgatott. "

Jó szakember

"Bérczy Doktornő nagyon jo szakember, pontos, figyelmes, mindenben kompromisszum kész. Örül az ember sikereinek. Teljesen megbízok benne. Ilyen orvosra van szükségem. Szívböl ajanlom mindenkinek."

Maximálisan elégedett

"Ismételten maximálisan elégedett vagyok az intézet és a doktornő munkájával. Bérczy doktornő mindent elmagyaráz, a kérdéseimre érthető, pontos válaszokat kapok."  

Alapos

Alapos, szerteágazó vizsgálatokkal sikerült problémáim okát kideríteni." 

Biztonságot keltő

"A hagyományos medicinával ellentétben nem a félelemkeltésen alapult a konzultáció. Körültekintő és biztonságot keltő volt a doktornő véleménye."

Tejesen meggyőzött!

"Alapos körültekintéssel választottam Őt, és a legtöbb Facebook-os csoportban kíváló referenciákat kaptam. A személyes találkozás tejesen meggyőzött! "

Téma szakértője

Kapcsolódó cikkeink

A legtöbb ember számára mára már egyértelművé vált, miszerint a táplálkozás jelentősen befolyásolja egészségünket, és vannak olyan élelmiszerek, melyek túlzott fogyasztása hozzájárul bizonyos betegségek kialakulásához. Ilyenek például az ún. goitrogén ételek, melyek akár pajzsmirigyzavarokat is okozhatnak. A témában dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa beszélt a legutóbbi Prima Medica Szakmai Napon.

Orvos válaszol

Tisztelt Doktornő!

Érdeklődnék, az alábbi leleteredményekről:
Szabad T4 9,73 (7,90-14,40)Szabad T3 6,06(3,80-6,00), TSH 2,530 (0,400-4,000).
Follikuláris fázis (ciklus 3. napja):
LH 7,99 (2,12-10,89)
FSH 11,82(3,85-8,78)
Prolaktin 405,7 (7,8-566,5)
Ösztradiol 195,5(99,1-447,9)
Progeszteron 3,4(0,98-4,83)
Tesztoszteron 0,5 (0,4-2,6).
37 éves vagyok, szeretnénk babát vállalni, ezért kérdezem Önt.Az LH és FSH eredményeim kicsit magasak.Egy meddőségi portálon olvastam, hogy bár az LH referencián belül van, a jó fogamzáshoz a 6 alatti eredmény lenne jó.Az FSH hormon pedig tényleg magas.
Mi a Doktornő véleménye?
Segítségét előre is köszönöm:

L.

Dr. Bérczy Judit
Dr. Bérczy Judit belgyógyász, endokrinológus
Kedves Kérdező!
A leletek értékelésekor nem pusztán a számokat nézzük, hanem a vizsgált személyt egészében.
Tehát , így első látásra , nem kell túlozni az FSH-t illetően , egy kicsit magas.
Amennyiben személyesen tudunk találkozni, biztosan tudok segíteni a Baba ügyben.
Üdvözlettel
Dr Bérczy Judit

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó videók

Hírek

Furcsa és szokatlan tünetek, melyek pajzsmirigyzavart jelezhetnek

Furcsa és szokatlan tünetek, melyek pajzsmirigyzavart jelezhetnek

Menstruációs zavarok, változások a testsúlyban, emésztési panaszok- pár tünet, melyek legtöbbször felvetik az orvosban és az érintettekben a pajzsmirigyzavar gyanúját. Igen ám, viszont vannak olyan panaszok, melyek szintén megjelenthetnek a hormonális rendellenesség esetén, ám sokan nem is gondolnak rá, hogy ezen apró szerv zavara állhat a háttérben. Hogy mely furcsa és szokatlan tünetek jelezhetnek pajzsmirigy problémát, arról dr. Skurdenka Beatrixot, az Endokrinközpont endokrinológusát kérdeztük.

További részletek
Hormonzavarok diagnosztikája: ezek a legfontosabb vizsgálatok

Hormonzavarok diagnosztikája: ezek a legfontosabb vizsgálatok

Az endokrin rendszer zavarai igen gyakori problémának számítanak, és sokszor az igen jelentéktelennek tűnő panaszok mögött is valamilyen hormonzavar húzódik. Dr. Polyák Annamáriától, az Endokrinközpont endokrinológusától azt kérdeztük, vajon milyen vizsgálatok szükségesek ahhoz, hogy megtudjuk, fennáll-e nálunk valamilyen hormonális probléma, illetve, hogy milyen állapotban vannak endokrin szerveink.

További részletek
Elhízás- mikor van szükség gyógyszeres kiegészítésre?

Elhízás- mikor van szükség gyógyszeres kiegészítésre?

Az elhízás elleni harc sokaknál egy életen át tart. Sajnos igen gyakori, amikor az illető hamar feladja, és elkönyveli magának azt, hogy ő egyszerűen ilyen alkattal rendelkezik, nem tud mit tenni. Pedig ez a hozzáállás igen káros, hiszen már jól tudjuk, milyen krónikus és súlyos betegségeket idézhet elő a túlsúly. Dr. Mutnéfalvy Zoltán, az Endokrinközpont endokrinológusa azt tanácsolja, nem szabad legyinteni a súlyfeleslegre, és ha nem sikerül leadni a felesleges kilókat, ne adja fel, inkább kérjen orvosi segítséget, aki akár gyógyszerekkel is tudja támogatni a fogyást.

További részletek

Prima Medica Egészségközpontok