Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Dr. Lőrincz Ildikó

  • szülész-nőgyógyász, endokrinológus
Az alábbi panaszokkal fordulhat hozzám:
  • policisztás ovarium szindróma gondozása
  • menstruációs zavarok
  • fogamzásgátlással kapcsolatos tanácsadás
  • változókori tünetek-panaszok
  • méhnyakrák szűrés
  • hüvelyi fertőzések kezelése
  • terhesség előtti tanácsadás
  • meddőség kivizsgálása
  • terhesgondozás

Páciens véleményeket itt olvashat>>

E-mail:

Online bejelentkezés az EgészségMagazin OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

dr. Lőrincz Ildikó szakmai önéletrajza

Dr. Lőrincz Ildikó egyedi szakmai párosításának köszönhetően nőgyógyász endokrinológusként tud azon hölgyeknek segíteni akik meddőségben, nőgyógyászati problémákkal, menstruációs zavarokkal küzdenek. Szakvizsgájának köszönhetően a páciensek egy kézben tudhatják betegségük (PCOS, inzulinrezisztencia stb) kezelését. 

Dr. Lőrincz Ildikó szakmai képesítései:

2003 Egyetemi Diploma - Semmelweis Egyetem, Budapest
2005 Rezidens képzés - Semmelweis Egyetem I.-es Női Klinika, Budapest
2009 Szülész-nőgyógyász szakvizsga - Semmelweis Egyetem, Budapest
2012.Ultrahangos B705 képesítés
2016. Endokrinológia szakvizsga

 

dr. Lőrincz Ildikó szakvizsgái

  • Szülész Nőgyógyász
  • Endokrinológus

Specialitások járóbeteg ambuláns ellátás keretében:

  • policisztás ovarium szindróma gondozása
  • menstruációs zavarok
  • fogamzásgátlással kapcsolatos tanácsadás
  • változókori tünetek-panaszok
  • méhnyakrák szűrés
  • hüvelyi fertőzések kezelése
  • terhesség előtti tanácsadás
  • meddőség kivizsgálása
  • terhesgondozás

Dr. Lőrincz Ildikó szülész-nőgyógyász, endokrinológiai magánrendelése Budapesten az Endokrinközpontban.

Kapcsolódó cikkeink


Orvos válaszol

Orvos válaszol - Nagy Edit

meddőség

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!
38 éves nő vagyok. Néhány hónapja meddőségi kivizsgáláson vettem részt (4 éve volt egy missed ab), ahol sajnot endometriózist állapítottak meg.:(
Vérvizsgálat eredményei:
TSH 1,55 uUl/ml ref.tart. 0,4-4 uUI/ml
FT4 1,42 ng/dl 0.89-1,76 ng/dl
FSH 7,09 mUI/ml 3-14.4
Estradiol 47,60 pg/ml 0-84 pg/ml
Prolaktin 8,9 ng/ml 1,9-25 ng/ml
Anti TPO 36,50 UI/ml 10- 35 UI/ml
AMH 0.98 ng/ml
Az Anti TPO kicsit meghaladja a határértéket, szükséges jobban kivizsgálni a pajzsmirigyem, illetve lehet-e köze az endometriózishoz vagy a meddőséghez?
Válaszát előre is köszönöm!
Edit


Kedves Edit!

A hormonháztartás sok dologra hatást gyakorol a szervezetben, érdemes átfogó vizsgálatot végezni, ami kiterjed a nő nemi hormonokra, valamit a pajzsmirigyre is, az alábbi panaszokkal kapcsoltban az javaslom keressen fel egy Endokrinológus - Nőgyógyász szakorvost.
Központunkban Dr. Lőrincz Ildikót tudom ajánlani Önnek, és az alábbi telefonszámon be is tud jelentkezni hozzá +36 (70) 621 2443

Munkatársaink
Hírek

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!