Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr. Bérczy Judit!Abból az okból írok Önnek, hogy pár hónapja Parkinson kórt diagnosztizáltak nálam. Két neurológusnál is jártam, mindegyik csupán a külső tünetek alapján állapította meg a kórt. Én továbbra is kételkedem a diagnózisban. Mindketten azt mondták, hogy sem vízeletből sem vérből nem lehet megállapítani a dopamin szintet. Ezzel szemben Önnél most azt olvasom, hogy vízeletből meghatározható a dopamin színt.

Megszeretném kérdezni, hogy hol végeznek ilyen vizsgálatot, és hogy az így kapott eredmény (alacsony dopamin szint) valóban összefüggésben van-e a Parkinson kórralVálaszát megköszönve,üdvözlettel:

Somos Zoltán
Tisztelt Somos Zoltán!A doktornő a Budai Allergiaközpontban rendel, 1015 Bp, Ostrom u.16 szám alatt.

Kérem kérdését küldje el az info@allergiakozpont.hu e-mail címre vagy a 36/70-882-63-07-es számon be tud jelentkezni.Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

Az IR kialakulásában több tényező is közrejátszik. Arról azonban általában kevés szó esik, hogy a cirkadián ritmus hogyan befolyásolja az inzulinszintet. Dr. Borús Hajnallal, a Budai Endokrinközpont diabetológusával beszélgettünk erről a témáról.

További részletek
Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

A cukorbetegség és a prediabetes terápiájában fontos szerepet tölt be a metformin. Sokszor hallani, azonban, hogy a páciens érzékenyen reagál a készítményre; emésztési panaszokat, hányást, hasmenést okoz. Ilyenkor mit lehet tenni? Más készítményre van szükség? Esetleg lassabb dózisemelésre? A kérdéseket dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa válaszolja meg.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA