Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor/nő. úr.Három éve áll fent a pajzsmirigy problémám szedem a letrox 50 mikrogramos gyógyszert . jobb lebenyem 18X22x39 mm-es,a bal lebenye 19x17x41-mm es alsó harmadába jeleg is látható egy ecohszegény kerettel övezet mérs.echodús göb,mely 12mm szedem a gyógyszert tüneteim nem javulnak és naprol napra rozszabul érzem magam hízok fáradékony vagyok fájnak a szemeim és ami nagyon idegesít állandóan be vanak a nyakamon a nyirok csomóim nagyobbak gyulladva , a torkom fáj a nehezen kapok levegőt amikor megyek a dombon felfele a közérzetem nem jó már a körülöttem levőket mindig megbántom mert rendesen depis vagyok .nem tudom mit egyek .a legutobi vér eredményem már jó volt tsh1,21 nagyon szépen kérem a segítségét köszönettel Ildiko
Kedves KérdezŐ!



A leírtak alapján, részletesebb kivizsgálás szükséges, mely feltárja az alulműködés hátterét.

Amennyiben el tud jönni a rendelésünkre szívesen segítek. Van jó megoldás



Üdvözlettel

Bérczy drnő

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA