Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!



A segítségét szeretném kérni. 27 éves nő vagyok, 2 éve diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy alulműködést. A TSH értékem mindig 10 alatt volt, az elmúlt egy évben 2-3 közötti már (L-Thyroxint szedek). Egyszer néztek TPO értéket nálam, ami 270 körüli volt, még 2 éve. Akkor a leletembe odaírták, hogy Hashimoto, de az orvosom nem említette, hogy autoimmun pajzsmirigy betegségem lenne. A koleszterinem nagyon magas, a szédülés, hasfájás, hajhullás még mindig megmaradt tünet (bár már tele van a fejem babahajakkal is). Voltam ételintolerancia vizsgálaton, ahol kiderült, hogy tejcukorra vagyok kicsit érzékeny, de gluténra egyáltalán nem. A menzeszem 2-3 hét késéssel jön meg (bár a fogamzásgátlót kb 8 év után abbahagytam fél éve), nagyon gyenge lefolyású. Több helyen olvastam, hogy a Hashimoto-ra van egy diéta, ami teljes tej és gluténmentes diéta. Érdeklődnék, hogy Ön szerint érdemes lenne megpróbálni ezt a diétát nekem? Babát még 2-3 évig nem tervezek.



Köszönettel:



V. Viktória
Kedves Viktória!

Véleményem szerint először PCOS irányú kivizsgálás kellene a panaszok és a menses zavar miatt!

Várom, ha úgy dönt!



Dr.Koppány Viktória

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA