Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Szakorvos!

Kérem válaszát, hogy eredményeim alapján cukorbetegség, vagy inzilin rezisztencia lehetséges-e, ha igen mi a teendőm.

Glukóz terhelés: 0 perc:4.46, 60 perc:3.83

120 perc:3.2, 180 perc:4.1, 240 perc:3.2 mmol/l

Insulin 0: 14.2, 60 perc:274, 120 perc:71.5, 180 perc:51.6, 240 perc:7.6.pmol/l Továbbá:más vérvétel Gliadin IgA13.7 U/ml Szöveti transglut IgA/G 3.6 U/ml

Szöveti transglut IgA: negatív

Szöveti transglut IgG: negatív

Válaszát köszönöm.
Kedves Tündi! Cukorbetegség nincs, inzulin rezisztencia megállapítható. Diétát és gyógyszeres kezelést javasolok. Várom, ha gondolja.

Koppány Viktória dr

Hírek

Mi lehet a foltos hajhullás és a hajritkulás oka?

Mi lehet a foltos hajhullás és a hajritkulás oka?

Napi hány hajszál elvesztése tekinthető még elfogadhatónak, és milyen okok miatt jelentkezhet a foltos hajhullás és/vagy a hajritkulás? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont belgyógyász, endokrinológusa.

További részletek
Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés Prof. Dr. Balázs Csaba nevével

Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés Prof. Dr. Balázs Csaba nevével

Fontos, betegek biztonságát veszélyeztető internetes visszaélésre hívja fel az Endokrinközpont minden cukorbeteg figyelmét.
 

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA