Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm Prof. Úr...Férjemmel 11 hónapja szeretnénk babát. Augusztusban derült ki, hogy gond van a pajzsmirigyemmel. Azóta Letrox 50 qr-ot szedek, egyik nap 1/2-et, másik nap egészet...így 1,1,57 lett tegnap előtt az eredményem.

Kérdésem, hogy ez megfelelő-e a fogantatás szempontjából? Illetve kellene-e még egyéb vizsgálat?ANT-TPO jó!Várom megtisztelő válaszát!Pásti Tímea
Tisztelt Pásti Tímea,Helyesebb, mert egyenletesebb napi fél Letrox 75

szedése. Az ideális TSH érték terhesség igénye esetén 0,5-2,5 mU/ között

van. Ha az anti-TPO negatív, anti Tg vizsgálata is szükséges és azzal

kontroll vizsgálat.Üdvözlettel,Prof. Szabolcs István

endokrinológus

Hírek

Mi lehet a foltos hajhullás és a hajritkulás oka?

Mi lehet a foltos hajhullás és a hajritkulás oka?

Napi hány hajszál elvesztése tekinthető még elfogadhatónak, és milyen okok miatt jelentkezhet a foltos hajhullás és/vagy a hajritkulás? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont belgyógyász, endokrinológusa.

További részletek
Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés Prof. Dr. Balázs Csaba nevével

Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés Prof. Dr. Balázs Csaba nevével

Fontos, betegek biztonságát veszélyeztető internetes visszaélésre hívja fel az Endokrinközpont minden cukorbeteg figyelmét.
 

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA