Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr / Hölgy!



Pajzsmirigy alulműködésben szenvedek. A problémám az, hogy mikor beállítanak egy gyógyszeradagot (letrox 50mg,75mg,100mg,125mg,150mg jelenleg) egy hónapig jobban érzem magam, majd újra visszatérnek a tünetek: fáradtság, hajhullás, nagy mértékű haspuffadás, illetve folyamatos hízás. a 125mg adagnál a TSH értékem 3.08 volt, erre emeltek jelenleg 150mg-ra.

Azt mondták fogynom kell, de sajnos nem megy. Sportoló vagyok, tudom hogy nem csak várni kell a csodára hogy majd magától indul a folyamat. Azt tanácsolták, tartsam be az 1000 kalóriás diétát, de sajnos erre képtelen vagyok munka és sport mellett.

A kérdésem az lenne, hogy létezik-e egyéb probléma amit még ki lehetne vizsgáltatni, hogy mi lehet az oka miért áll vissza folyamatosan a tünet együttes, illetve a fogyás képtelensége.

Nem nagyon szeretnék magasabb gyógyszeradagot szedni, viszont gondoltam esetleg arra, hogy valami kiegészítő vitamin szedése, avagy egyes ételek kizárása az étrendemből hátha segítene.



Válaszát előre is köszönöm:



Üdvözlettel:



ZSuzsanna
Kedves Zsuzsanna,

Sajnos a kérdésben a válasz: hogy fogyni akar, 1000 kalóriás diéta kell, nincs mese!!

TSH jó.

Lehet még inzulinrezisztencia vizsgálatot is nézni, ha valami eltérés van a vércukor vagy inzulin szintekkel, azt is kezelni kell.



Dr.Koppány Viktória

Hírek

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet


További részletek
Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA