Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Szakértő!
Kb másfél éve kezdődtek panaszaim,fejfájás,és enyhe szédüléssel kórházba mentem,neurológiára irányítottak,ahol antidepresszánst (ki tudja miért) írtak fel panaszaimra.Ettől a kapott noradrenalin visszavétel gátlótól bevétel után egy órával pánikrohamot kaptam (arra ébredtem) ilyenem azóta sem volt.Utána elkezdték erőltetni ezt a pszichiátriai vonalat,próbálkoztak SSRI szerekkel,de ezek elhoztak bennem egy szapora légzéses tünetet.Elhagytam a gyógyszert de a szapora nehézlégzés megmaradt.Endokrinológián mérsékelten megnagyobbodott pajzsmirigyet állapítottak meg,a cukorterhelésnél 6 volt a kiindulási érték,és 4,5 a terhelt érték.Meg van emelkedve a WMA (die) értékem is, a labor 35-ig normális,nekem a duplája,70.Kérem adjon tanácsot,kihez forduljak,vagy mi okozhatja,milyen vizsgálatot javasol,mert ezek a szapora nehéz légzéses tünetek tönkre teszik az életemet.Egyáltalán gyógyítható,vagy megszüntethetőek ezek a túllégzések? (tüdőgondozóban minden eredmény jó) Tisztelettel várom válaszát!
Zoltán

Válasz

Kedves Zoltán!

A kérdés, a leírt leletek meglehetősen sok újabb kérdést vetnek fel. Ezt személyes , részletes megbeszélés, fizikális vizsgálat, a felmerülő kiegészítő vizsgálatok elvégzése nélkül nem lehet felelősen megválaszolni. Szívesen látom a rendelésemen.

Üdvözlettel: Dr Kapocsi Judit

Munkatársaink
Hírek
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »
Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Ahhoz, hogy napközben frissek és nem utolsósorban egészségesek legyünk, elengedhetetlen az éjszakai nyugodt, pihentető alvás. Amennyiben ezt valami hátráltatja, úgy nemcsak a folyamatos fáradtsággal kell számolni, hanem megnő számos betegség és kóros állapot kialakulásának valószínűsége. Ilyen hátráltató tényező lehet például az éjszakai izzadás, mely a kánikula mellett gyakran hormonzavar számlájára írható. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa elmondta, milyen endokrin problémák okozhatják a panaszt.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!