Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr! Pajzsmirigyem jobb also lebenyeben inhomogen, echonentes gobot diagnosztizaltak. TSH ertekem, mint az elmult evekben is normal erteket mutat. Aspiracios cytologiai vizsgalaton voltam egy hete, amit meg kell ismetelni tovabbi vizsgalatok miatt, az eddigi eredmenyt nem ismertették velem. Ezt a csomot kb. 10 eve erzem, talan kisse nőtt. 3 hónapja bppv-vel kezelnek es panikrohamnak iteltek a kovetkezo tuneteteim, amik az utobbi 3 hónapban jelentosen fokozódtak, az utóbbi hetekben napi szinten többször is: hőemelkedés, hirtelen akar nyugalmi allapotban is jelentkezo magas pulzusszám 100-140, remegés, gyakori fázás, gyakori nem aranyban levő a folyadékfogyasztással vizelet,minimális mozgasra pl beágyazás, porszívózás jelentkező nagyon magas pulzusszám/ ebből adódó rosszullét, izzadás, lágyabb széklet vagy székrekedés, hirtelen látásromlás, időnként kettőslátás. A rosszullétek a magas pulzus miatt ellehetetlenítik a mindennapjaimat, évekig beta blokkolot, hónapok óta csak frontint kapok. Indokolt -e endokrinológiai kivizsgalásom, lehet -e pajzsmirigy betegség a normal TSH ellenére?Köszönöm szépen!
Feltétlenül jöjjön el konzultációra az összes, más betegségét is leíró dokumentációkkal - korábbi UH leletek képanyagaival.

Vélemény ezek ismeretében adható.



Tisztelettel:

Prof.Dr. Németh Attila PhD MBA FACE



Best wishes,



Attila



ph: 36 30 58 28 895

Skype:anemeth19650202

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA