Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Budai Endokrin Központ!



40 éves nő vagyok. Van egy 18 éves gyermekem, de születése óta nem estem teherbe, aminek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ezidáig.

2008-ban kerültem kórházba súlyos szívritmus zavarral amit 4 napig semmilyen gyógyszeres kezeléssel nem tudtak helyre állítani majd egyszer csak \"elmúlt\". Egyre többször azonban visszatért ezért 2009 nyarán Gellér László főorvos úr katéter ablatiót végzett. Sokkal jobb nem lett, így 2010 nyarán pacemakert kaptam.

Kamrai extráim azonban megmaradtak amik eléggé megnehezítik napjaimat.

2011 márciusában katéterezték újra a szívem amikor arra az eredményre jutottak, hogy ezeket a zavarokat nem a szív betegsége okozza.

Különböző vizsgálatokra került sor ahol kiderült, hogy nagyon magas a tesztoszteron szintem (100.7). Nőgyógyászatra kerültem ahol diagnosztizálták a PCO-t és leiomyoma jelenlétét valószínűsítették, de nem látnak összefüggést a kamrai extrák és a PCO között.

Sajnos egyre rosszabb állapotban érzem magam ezért fordulok Önökhöz mert nem tudom merre keressek segítséget.

Hajam kihullik, folyamatosan diétázok mert a vércukor szintem hamar emelkedik.

Sikerült fogynom 47 kg-ot, de most a napi 125 gr körüli szénhidrát diéta mellett visszahíztam alig 1 hónap alatt 10 kg-ot. (Bár néha \"ölni\" tudnék egy szelet csokiért)

Állandóan fáradt vagyok, komoly alvás zavarral küzdök.

Bele kell ebbe törődnöm vagy csak rossz helyen keresem a gyógyulást?

Kérem, ha tudnak segítsenek!

Köszönettel:

Vargáné P. Andrea
Kedves Kérdező!



KÖszönjük a bizalmat .

Szívesen segítünk az ön gyógyulásában , amennyiben személyesen tudumk konzultáni.

Moindig van jó megoldás.

Üdvözlettel



Dr Bérczy Jufit

Hírek

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?


További részletek
A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA