Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Ur/No!

25 eves vagyok es a sok orvosi vizsgalat utan megallapitottak hogy PCOS -em van, a ket petefeszkem tele van cisztaval es a doki szerint nem kell kezelni amig nem szeretnek gyereket hanem le kell fogynom, csak sajnos nem erzem jol magam nem jon a menstruaciom sem, nagyon hull a hajam stb, az utobbi idoben eszrevettem hogy a bal mellemben gondolom a nyirokcsomok meg vannak duzadva, nem fajnak csak megduzzadtak. ez lehetseges a hormonok miatt vagy valami masrol van szo? elore is koszonom valaszat!
Kedves Tünde!



Endokrinológusként azt gondolom, a PCOS-t addig is kezelni kell, amíg nem szeretne gyermeket vállalni.

Kérem, mielőbb keressen fel emiatt egy endokrinológiai szakrendelést.



Üdvözlettel,

Polyák Annamária Dr.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA