Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr Balázs Csaba professzor úr!Egy hete kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Sajnos a háziorvosom nem küldött el panaszaim ellenére a megfelelő vizsgálatra így gyakorlatilag 3 évig a testem éhezett.Nagyon rosszul érzem magam,általános gyengeség állandó ízületi fájdalmak szívverés rendszertelen vérnyomásom ingadozik, állandóan éhes vagyok, és sajnos híztam több mint 10 kg-ot.Járás vagy egyszerű mozdulat közben gyakran elvesztem az egyensúlyomat és rosszul koordinálom a testemet. Kiesnek tárgyak a kezemből stb.Elolvastam mindent az Ön tanulmányaiból, cikkeiből ami interneten elérhető. Szeretném ha segítene a gyógyulásban illetve a tüneteim enyhítésében, a megfelelő terápiával és a megfelelő gyógyszerrel. Egész életemben egészségesen éltem, kiskorú gyermekemet és sérült gyermekemet egyedül nevelem, szükségem van az erőmre, szeretném visszakapni a testemet a fájdalomtól.A felírt gyógyszer L-thiroxin H 50.,és jódtabletta.bizonytalan voltam hogy elkezdjem e szedni de végül is egy hete elkezdtem.Úgy érzem nem lettem jobban tőle..sőt mintha a végtag tónusvesztés erősebbb lenne , és szívdobogás is. Az előírt napi fél tablettát negyedeltem hogy két részletben vegyem be.. egyenlőre nem vagyok jobban, tudom idő kell, de szeretnék alaposabb kivizsgálást, ahogy Ön mondja személyre szóló terápiát.Tanácstalan vagyok hogy a további vizsgálatokig felfüggesszem e a gyógyszer szedését. Tisztelettel kérem adjon egy időpontot hogy elmehessek Önhöz vizsgálatra.Tóth Éva
Köszönöm megtisztelő bizalmát. Ön nagyon sok információt leírt, és arra komoly szakvéleményt kért. A kérdései világosak és érthetőek, de a választ etikai és szakmai okokból attól kaphatja meg, aki a korábbi vizsgálatokat végezte és a gyógyszeres szedés indikálta, ill. a felvilágosítást adta. Nehéz szívvel mondom és írom, de nemcsak az etikai, de a jogi korlátok is kötnek! Noha e-mailen szakvéleményt és tanácsot adni kényelmi szempontból előnyösebb lenne, mégis azt kell, hogy mondjam, szakmailag nem vállalható. Szakmai véleményt, tanácsot csak úgy tudok felelősen adni, ha nem csak a leírható eredményeket van lehetőségem megítélni, de Önt is láthatom, megvizsgálhatom, és így a klinikai képet, kórtörténetet, labor- és ultrahang eredményeket egyben, egységben holisztikusan értékelhetem. Kérem, hogy keressen fel személyesen, ahol mindent részletesen átnézhetünk, értékelhetünk, a megoldást megtalálhatjuk. A gyorsabb átfutási idő miatt, kérem, hívjon a következő telefonszámon: 0630/631-9309, vagy amennyiben megad egy telefonszámot, felhívjuk időpont-egyeztetés végett. Amennyiben további kérdés merül fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Hírek

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

Az IR kialakulásában több tényező is közrejátszik. Arról azonban általában kevés szó esik, hogy a cirkadián ritmus hogyan befolyásolja az inzulinszintet. Dr. Borús Hajnallal, a Budai Endokrinközpont diabetológusával beszélgettünk erről a témáról.

További részletek
Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

A cukorbetegség és a prediabetes terápiájában fontos szerepet tölt be a metformin. Sokszor hallani, azonban, hogy a páciens érzékenyen reagál a készítményre; emésztési panaszokat, hányást, hasmenést okoz. Ilyenkor mit lehet tenni? Más készítményre van szükség? Esetleg lassabb dózisemelésre? A kérdéseket dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa válaszolja meg.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA