Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő / Doktor úr!



Férjemmel kisbabát szeretnénk, 1 éve próbálkozunk eddig sajnos sikertelenül. Múlt héten voltam vérvételen és a TSH szintem 4,64 lett (a vérpapír szerint 4,78-ig normális). Voltam a háziorvosomnál aki azt mondta, hogy ez nem magas és nincs semmi köze ahhoz hogy eddig nem sikerült teherbe esnem. Én mégis soknak találom az értéket. Ez valóban rendben van és nem kell felkeresnem endokrinológus szakorvost vagy ez magas és menjek vele endokrinológushoz?

Nagyon köszönöm a segítségét!

Kedves Timi!



A TSH érték önmagában nem tekinthető diagnosztikus értékűnek, az Ön értéke referencia tartományon belül van. Fél év múlva érdemes újra ellenőriznie az értéket.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA