Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Doktornő/Úr!



Tavasszal állapították meg, hogy PCOS IR-em van, ekkor voltam 110 kg, jelenleg vagyok 100. Jó ideje stagnál a súlyom, merckformin xr retardot 500 mg szedek 2x1-et. Szeretnék babát, de az orvosomhoz félévente egyszer ha bejutok :( Olvastam a laporoszkópiás műtétről, és hogy sikeres. Ki dönti el, hogy legyen e műtét? Kérhetem én is, ha meg akarom gyorsítani a folyamatot. Nincs pénzem magánorvosra, így muszáj várnom több hónapot. Mit javasol, milyen lehetőség van a műtéten kívül, az én dokim csak a túlsuly leadását célozta meg, én kevesellem az 500 mg kiszerelést, minden fórumon azt olvasom, hogy 750 mg-os adagot szednek. Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Krisztina!

A laparoszkópos műtétet nőgyógyász végzi.

Ha a Merckformin XR 500 mg szedés és diéta (!) mellett megállt a fogyás, fel lehet emelni a reggeli adagot 1000 mg-ra.



Koppány Viktória dr.

Hírek

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek
Emelkedett TSH? Új irányelvek a pajzsmirigy alulműködés kezelésében

Emelkedett TSH? Új irányelvek a pajzsmirigy alulműködés kezelésében

A pajzsmirigy betegségek gyanúja esetén gyakran monitorozott hormon, a TSH emelkedett szintje korábban szinte azonnal kezelést tett szükségessé, mára ez némileg változott. Dr. Békési Gábor PhD, az Endokrinközpont belgyógyász, endokrinológusa, egyetemi docens az új irányelveket ismertette.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA