Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Kedves Doktor Nő/ Doktor Úr!

az orvosom inszeminációt javasolt a pozitív PCT tesztünk miatt.
Annak ellenére, hogy rendszeresen van peteérésem ( laboreredmények alátámasztják) az orvosom szerint nem elégséges a progeszteronszintem, ezért a peteérésemet stimulációval fogják segíteni.
Emellett a Prednisolon 5 mg tablettát kellene szednem a ciklus első napjától ( reggel 2,5 mg, este 5 mg) inszemináció előtt, s amennyiben sikerül teherbe esnem egészen a 12. hétig.
Utánaolvastam ennek a gyógyszernek, s egyáltalán nem javasolt terhesség esetén, s elég komoly mellékhatásai vannak.
Mindenképpen indokolt ennek a gyógyszernek a szedése egy pozitív PCT teszt miatt, miközben ezt a gyógyszert a tájékoztatója szerint transzplantáción átesett, daganatos és komoly autoimmun betegségben szenvedőknek írják fel??

Válaszukat előre is köszönöm,

Tímea

Válasz

Igen, mert csökkenti az esetlegesen kialakuló immunválaszt az inseminacio során, javitja a beagyazodast. Szoktuk alkalmazni.

dr.Koppány Viktória

Munkatársaink
Hírek
Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Az inzulinrezisztencia igen gyakori problémának számít napjainkban, melyért elsősorban a helytelen életmód tehető felelőssé. Bár léteznek igen tipikus tünetei, ennek ellenére előfordulhat, hogy különösebb panaszok mellett is jelen van a kóros állapot. Dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistájának véleménye a témában.

további részletek »
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

A pajzsmirigy hormonjai szinte az egész test működésére komoly befolyást gyakorolnak, éppen ezért lepődnek meg sokan azon, ha az orvosuk a szerv teljes eltávolítását javasolja. Hogy ekkor mit kell tenni? A kérdésre dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája adott választ.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!