Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!



Több mint 4 éve erős, androgén típusú hajhullástól szenvedek. A hajam kb. 2/3 részét veszítettem el, amely jelentősen el is vékonyodott, töredezett.



A hajhulláskor ajánlott vizsgálatok mindegyikén voltam már, melyek során CSAK a policisztás petefészekképet állapították meg. A PCO egyéb tünetei, mint pl. megnagyobbodott petefészek, IR, szőrösődés, pattanásos bőr, pajzsmirigy probléma, kiugró hormon értékek nálam NINCSENEK. Csak a policisztás ultrahangkép igazolt. Korábban Yadine-t és Dianet szedtem, most Volinát szedek kezelésként.



Ön szerint a fenti mértékű PCO okozhatja ezt az erős hajhullást? (Eddigi tapasztalataim szerint nincs egyetértés ezzel kapcsolatban...)



Köszönettel,

Szolnoki Viktória
Kedves Érdeklődő!



Inzulin rezisztencia vizsgálat történt-e, szívesen segítek, amennyiben el tud jönni a rendelésemre.



Üdvözlettel

Bérczy drnő

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA