Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktornő.
31 éves nő vagyok. Egy éve magas tesztoszteron szintet állapítottak meg. 2,79 volt. Az egyetlen tünetem a nagyon erős hajhullás volt. Dienille fogamzásgátlót kaptam. Júniusban voltam kontrollon, ahol tesztoszteron szintem 0,69 volt. A hajhullásom csökkent, de el teljesen csak novemberre múlt. Szedem folyamatosan a gyógyszert, a legutóbbi gyógyszerszünet után, amikor elkezdtem egy újabb levelet, 2 nap múlva az arcom és a mellkasom nagyon pattanásos lett, és közben az arcom bevörösödött. A patik elmúltak az arcom nagy részéről, de a mellkasomról nem és az arcbőröm nagyon vörös maradt.
Egy hét múlva, szó szerint az egyik este ismét nagyon hullani kezdett y hajam.
Ez lehet hormonális?
A gyógyszerrel lehet a gond? Keressem fel a kezelőorvosomat?
Nagyon meg vagyok ilyedve.

Válasz

Kedves Rita!

Mindenképpen keresse fel, biztosan hormonális a probléma.

Üdvözlettel:Nagy Anett

Munkatársaink
Hírek
Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Lehetek IR-es tünetek nélkül?


további részletek »
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!