Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor/Doktornő



Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy már egy másfél ,két éve húzodik , hogy a menstruációm nincs rendesen beállva volt olyan egy évvel ezelőtt, hogy akár 3 hónapon keresztül sem menstruáltam.

Voltam nőgyógyásznál, ahol ultrahanggal ,vizsgálattal megállapították, hogy minden rendben van. Voltam vérvételeken ,ahol mondták minimálisan hormon szintek magasabbak, de ne foglalkozzak vele Pl:( progeszteron, stb...

A terheléses cukromra azt mondták, hogy kicsit fura, de biztos a gócos mandulám miatt..... Volt hogy az 1. illetve a 2. órában nem emelkedett a cukrom, de olyan is volt amikor csak a 2. órában kezdett.

Elmentem kivették a mandulám, most is vannak csúszások a menstruációban igaz nem ilyen 3 hónapok.Illetve folyamatosan nézem a cukrom éhgyomorra, evés után 1 -2 órára.Volt, hogy éhgyomorra volt 7.8, de volt olyan mikor cukrosat ettem és lejjebb ment a cukrom mondjuk 4,9.

Volt hogy délután 16 körül ilyen 3,7 volt a cukrom rá egy órára meg 11,5

A tegnapi nap folyamán is csak egy üditőt ittam amitól 8,7 volt majd rá fél órára 12,3, máskor meg egy csoki nem viszi fel.Beszéltem orvossal de ezzel gasztroenterológushoz küldött, de nem értem miért.



Szeretnék babát lassan , arról nem beszélve lefogyni nem tudok sajnos, de mivel már babát szeretnék ezért érdekelne ,hogy lehet e valami olyan baj amitől mondjuk nehezen fog sikerülni ,illetve, hogy milyen orvoshoz forduljak ?

Előre is köszönöm segítségüket.

Szép estét
Kedves Nikolett!

Javaslom keressen fel egy diabetológus szakorvost.

Központunkban Porochnavecz Marietta drnőt tudom javasolni.

Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA