Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktorno /ur A segitseget szeretnem kertni mert mar tejjesen elvagyok keseredve. 10 honapja mar hogy kiderult hogy pajzsmirigy alulmukodesem van.Tudtam mar 9 eve hogy van de nem foglalkoztam vele szules kozben kaptam anno irtak fel gyogyszert de nem szedtem kisem valtottam sajnos!Azota eltelt par ev kozben ki koltoztem Londonba es tavaly oktoberben rosszul lettem felment a vernyomasom 220-ra be vittek a korhazba de semmit nem csinaltak velem. 3nap utan hazamentem Magyarorszagra es rokton vittek a korhazba ott pillanatok alatt levittek a vernyomasomat vettek vert es kiderult hogy 10 szeresen rosszabb a TSH esem mind ahogyan lennie kellene. Irtak fel gyogyszeret L-THYROKSZINT 25 TEL KEZDTEM most mar 120- at szedek sokat javultam kozben mar itt Angliaban jarok orvoshoz.Meg otthol kiderult hogy gond van az agyalapi mirigyemmel is ugyanis jon a tej a mellembol mar 1 eve. Voltam koponya emerin de nem mutatott ki semmit legalabbis ezt mondtak itt Londoban. Meg mindig nem erzem jolmagam a vernyomasom ingadozo lett a pulzusom 120 szokott lenni es olyankor lekell fekudni mert rosszul vagyok meg mindig nemtudok dolgozni mert ha kicsit gyorsabban megyek vagy mozgom azonnal kiakar ugorni a szivem a helyerol. Kedvtelen vagyok sott mar ugy erzem depis is vagyok kozben kaptam egy panik betegseget is amit mar nagyon jol kezelek.Otthol Magyarban irtak felnekem nyugtatot rivotrilt 0,5- oset napi 2 kellene szednem de en csak feleket szedek van mikor napi 3- mat.Az lenen a kerdesem hogy a pulzusom az a pajzsmirigytol van e vagy mastol mert mar nagyon unosm elni sincs kedvem, mindig egyedul akarok lenni. Annyira szeretnek mar menni dolgozni de sajna nem tudok meg mert az izmaim is meg gyengek. Nalam minden tunet meg volt ami letezik a pajzsmirigy alulmukodesenel.Mennyi ennek a gyogyulasi ideje?Mikor tudok mar menni dolgozni?Nagyon meg koszonnem ha valaszolna nekem!Egy elkeseredett asszony!Tisztelettel Karolina!

Válasz

Kedves Kérdező!

Érdemes az alábbi vizsgálatokat is elvégezni: Inzulin anyagcsere vércukor terheléssel ( 0, 60 120 perces minták cukorra és inzulinra(, D vitamin, PRL,makroprolaktin, ACTH, kortizol.Milyen a friss TSH eredmémye?

üdvözlettel
Bérczy drnő

Munkatársaink
Hírek
Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka

Pajzsmirigy problémát jelez, ha sokszor felébred éjszaka


további részletek »
Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja

Szőrszálak a mellbimbó körül nőknél- IR is okozhatja


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!