Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

jo napot kivánok!! andrea vagyok 39 éves, és 2013 ban diagnosztizáltak pajzsmirigyalulmükódést, azota szedem a letrox 50 gyogyszert,az idén 2016 ban janiárban egész honapban fájt a torkom, gyenge voltam, február elején 5én arra ébredtem hogy megdagadt minden izületem, az ujjaim, a lábujjaim a csuklom , a bokám, ami csak lehetett és az fájt is, és nem is tudtam vele mozogni, voltam fül orr gégén, ott hemophilus inphluense virust mutattak ki a torkomon, voltam a belgyogyászomnál de ő azt mondta apajzsmirigyem rendben van, pedig mondtam, hogy fáj a nyakam, ami azota is fáj, voltam reumatologusnál, minden, minden vizsgálat negativ volt, azota kivették a mandulámat, de az izom és izületi fájdalom egyre rosszabb,, már nem tudom kihez fordduljak, kérem adjon tanácsot, mert minden nap nehéz!!! köszönöm!!! ui:: ne haragudjon hogy ilyen sokat irtam, de még le sem irtam mindent, válaszát köszönöm!!!

Válasz

Kedves Andrea!

Jó lenne tudni, a pajzsmirigy alul működését nem autoimmun pajzsmirigy betegség okozza-e.
Valamint az ízületi és izomfájdalmak hátterében nincs-e immunológiai megbetegedés.
Javaslom laborban aTPO és TRAK vizsgálatát, részletes góckutatást, valamint immunológiai szakvizsgálatát.

Üdvözlettel,
Polyák Annamária Dr.

Munkatársaink
Hírek
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »
Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Hormonzavar miatt is izzadhat éjszakánként

Ahhoz, hogy napközben frissek és nem utolsósorban egészségesek legyünk, elengedhetetlen az éjszakai nyugodt, pihentető alvás. Amennyiben ezt valami hátráltatja, úgy nemcsak a folyamatos fáradtsággal kell számolni, hanem megnő számos betegség és kóros állapot kialakulásának valószínűsége. Ilyen hátráltató tényező lehet például az éjszakai izzadás, mely a kánikula mellett gyakran hormonzavar számlájára írható. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa elmondta, milyen endokrin problémák okozhatják a panaszt.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!