Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!Véleményét szeretném kérni a következő eredményeimről. Ön szerint van e valamilyen problémám? Babát szeretnénk, de még sajnos nem jött össze. (8 hónapja próbálkozunk)

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát!Glukóz: 5.4 mmol/L

60 perces glukóz: 6.1 mmol/L

120 perces glukóz: 4.1 mmol/LInzulin: 13.8 mIU/L

Inzulin 60 perc: 56.6 mIU/L

Inzulin 120 perc: 44.9 mIU/LHoma index: 3.31TSH: 0.74 mIU/L

FT4: 19.28 pmol/L

FT3: 5.35 pmol/L

Anti-TPO: 7 IU/mLÜdvözlettel: Tímea
Kedves Tímea!Laborleletei és problémája alapján Dr.Koppány Viktória drnőt tudom javasolni,kedden és csütörtökön 2 órától rendel Klinikánkon.

Kérem adja meg elérhetőségét,hogy feltudjuk Önnel venni a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

Ezekre figyeljen, ha pajzsmirigybetegként vitaminokat szed

Ezekre figyeljen, ha pajzsmirigybetegként vitaminokat szed

A pajzsmirigyzavarok igen gyakoriak, így nem csoda, hogy ma már több vitamin és táplálékkiegészítő létezik, melyek az orvosi kezelés támogatását segítik (rossz esetben annak helyettesítését). Dr. Bérczy Judit , a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológusa elmondta, mi mindenre kell figyelni, ha valaki pajzsmirigyzavarra vitaminokat és ásványi anyagokat szeretne szedni.

További részletek
Helyreállt a TSH-m, mégse tudok fogyni. Miért?

Helyreállt a TSH-m, mégse tudok fogyni. Miért?

Az elhízásnak, a tartós, jelentősebb fogyásra való képtelenségnek gyakran hormonális okai vannak. Ezen belül is a vérvizsgálatok alkalmával sokszor kiderül, hogy pajzsmirigy alulműködéssel küzd az illető. Igen ám, de mi van akkor, ha a betegnek helyreállt a TSH szintje, mégse mutat kevesebbet a mérleg? Dr. Polyák Annamária, a Budai Endokrinközpont komplex endokrin kórképekkel foglalkozó endokrinológusa ad választ a kérdésre.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA