Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt szakértő!



Tavaly okt.-dec.ig Diamilla fogamzás gátlót használtam. (40 éves vagyok)

december végén abbahagytam,mert zavart hogy két hetente 7 napos megv,vérzéseim voltak,illetve már decemberben már az sem jelentkezett,ill.elhatároztuk hogy szeretnénk babaprojektbe fogni idén.

a mensesem mindezidáig nem jelentkezett,most már két hónapja.

közben jan, elején kaptam Diprophos ster.injekciot is a lábamba.

Most volt egy FSH vizsgálatom,ahol annyira magas FSH értéket diagnosztizáltak,ahol egyértelműen kijelentették hogy nem eshetek már soha többet teherbe.szószerint.és semmi más lehetőség vagy valami szóba sem jött az illető Dr úrtól.

mondanom sem kell,hogy nagyon kétségbe estem,mert mivel még nincs pici.

Tavaly volt jan.ban és szept.ben hormon vizsgálatom,ahol mindket esetben jok voltak az eredmények.szal nem értem,most hirtelen ilyen rövid idő leforgása alatt miért lett ennyire magas az FSH-m (54,3). :-(

én nagyon bízom benne ,hogy mindez csak egy kis türelem játék a tabletta ill. az injekcio miatt,és minden helyre áll.mert gondolataim szerint a diamilla mint az injekcios fo.gátló,leállitja a peteérést,és a steroidos dolgok is beleszólnak a hormonokba.

a Diamilla előtt minden rendben zajlott velem,semmi problémám nem volt.

én nagyon őszinten kiváncsi vagyok az ön véleményére.

(szándékomban áll önöket felkeresni ahogy időm engedi.)

Tisztelettel

Akira





Kedves Akira!



Legalább fél év kell mire kitisztul a szervezet a hormonális készítményektől, illetve igen a szteroidos injekció is teljesen felborítja a hormonháztatást sajnos. Ettől függetlenül mindenképp fel kellene keresni egy endokrinológus szakembert, mert előfordulhat hogy gyógyszeres kezelésre lesz szükség.

Koppány Viktória drnőt tudom javasolni a központunkban, akinek a szakterülete az endokrinológián kívül a meddőség kezelése is.



Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA