Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktornő!

Pajzsmirigy betegségem van már...hát már nagyon régóta.5éve műtétet hajtottak végre rajtam,euzt követően pár évig gyógszerek szedése nélkül is remekül működött a pajzsmirigyem.Tavaly szeptemberben viszont egy átlagos kontroll vizsgálat során kiderült hogy megint van egy kis eltérés.A háziorvosom metotyrinnel kezelt melynek eredménye 80-as TSH volt plusz 15kiló.
Aztán orvost váltottam és l-tiroxint szedtem amitől a 80ról lementem 0,07 THs-ra.Próbáltuk beállitani de a mostani eredményem ( TSH:0,01,T3:10.60,T4:25.7)után az orvosom Izotóp kezelést említett valamint valamilyen autoimmun betegségre gyanakszik mivel a plusz 15kilóm csak nőnek és egyre rosszabbul vagyok.Most leálltunk a gyógyszeres kezeléssel mert úgy tűnik nincs javulás és folyton fáj a fejem,szédülök,ver a víz,nehezen veszem a levegőt és ami a legrosszabb a nap bármely szakaszában el tudnék aludni annyira fáradt vagyok.
A kérdésem az lenne hogy hallottam hogy az izotópos kezelés miatt előfordulhat hogy nem lehet kisbabám,ami eléggé aggaszt mivel még csak 27 éves vagyok és szeretnénk nagyon!
Mennyire lehet hinni ezeknek a híreknek?
A másik hogy Ön szerint is valamiféle autóimmun betegség állhat a hízásom mögött,és ha igen és kezelik helyre állhat a pajzsmirigyem izotóp nélkül is?
Igazából nem annyira szeretném az izotópot,inkább ha választhatok a műtét mellett döntenék mert az már volt egyszer és egyáltalán nem volt vészes.
Köszönöm előre is a segítségét!
Szép Napot!

Válasz

Tisztelt Kata!
Köszönjük levelét.

Levele alapján azt javaslom, jöjjön el rendelésünkre,s panaszaira megkapja válaszait, hiszem elég sokrétű problémát vetett fel, amelyre egy személyes konzultáció során bővebb információval tudunk szolgálni.

Ezen az e-mail címen online bejelentkezhet: info@endokrinkozpont.hu

Üdvözlettel,
Hegedűs Hajnalka
asszisztens

Endokrinközpont
1024 Budapest, Lövőház u. 1-5

Munkatársaink
Hírek
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

A pajzsmirigy hormonjai szinte az egész test működésére komoly befolyást gyakorolnak, éppen ezért lepődnek meg sokan azon, ha az orvosuk a szerv teljes eltávolítását javasolja. Hogy ekkor mit kell tenni? A kérdésre dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája adott választ.

további részletek »
Teszt- derítse ki, vajon küzd-e valamilyen hormonzavarral

Teszt- derítse ki, vajon küzd-e valamilyen hormonzavarral

A hormonzavarok különböző formái sokaknál felléphetnek, sőt, gyakran úgy, hogy az érintettek még csak nem is tudnak róla. Ennek oka, hogy igen általános tüneteket produkálhatnak, így nem is gondolnak arra, hogy pl. az állandó fáradtságukat, menstruációs zavarukat vagy emésztési problémájukat valamilyen betegség okozza. Tesztünkben összeszedtük azokat a panaszokat, melyek endokrin zavarra utalhatnak, így ekkor érdemes vérvétel útján megbizonyosodni arról, vajon valóban hormonális betegség okozza őket. A teszt összeállításában dr. Polyák Annamária, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa volt segítségünkre.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!