Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktornő!

Pajzsmirigy betegségem van már...hát már nagyon régóta.5éve műtétet hajtottak végre rajtam,ezt követően pár évig gyógszerek szedése nélkül is remekül működött a pajzsmirigyem.Tavaly szeptemberben viszont egy átlagos kontroll vizsgálat során kiderült hogy megint van egy kis eltérés.A háziorvosom metotyrinnel kezelt melynek eredménye 80-as TSH volt plusz 15kiló.
Aztán orvost váltottam és l-tiroxint szedtem amitől a 80ról lementem 0,07 THs-ra.Próbáltuk beállitani de a mostani eredményem ( TSH:0,01,T3:10.60,T4:25.7)után az orvosom Izotóp kezelést említett valamint valamilyen autoimmun betegségre gyanakszik mivel a plusz 15kilóm csak nő és egyre rosszabbul vagyok.Most leálltunk a gyógyszeres kezeléssel mert úgy tűnik nincs javulás és folyton fáj a fejem,szédülök,ver a víz,nehezen veszem a levegőt és ami a legrosszabb a nap bármely szakaszában el tudnék aludni annyira fáradt vagyok.
A kérdésem az lenne hogy hallottam hogy az izotópos kezelés miatt előfordulhat hogy nem lehet kisbabám,ami eléggé aggaszt mivel még csak 27 éves vagyok és szeretnénk nagyon!
Mennyire lehet hinni ezeknek a híreknek?
A másik hogy Ön szerint is valamiféle autóimmun betegség állhat a hízásom mögött,és ha igen és kezelik helyre állhat a pajzsmirigyem izotóp nélkül is?
Igazából nem annyira szeretném az izotópot,inkább ha választhatok a műtét mellett döntenék mert az már volt egyszer és egyáltalán nem volt vészes.
Köszönöm előre is a segítségét!
Szép Napot!
Köszönettel:Kata

Válasz

Tisztelt Kata!
Köszönjük levelét.

Levele alapján azt javaslom, jöjjön el rendelésünkre,s panaszaira megkapja válaszait, hiszem elég sokrétű problémát vetett fel, amelyre egy személyes konzultáció során bővebb információval tudunk szolgálni.

Ezen az e-mail címen online bejelentkezhet: info@endokrinkozpont.hu

Üdvözlettel,
Hegedűs Hajnalka
asszisztens

Endokrinközpont
1024 Budapest, Lövőház u. 1-5

Munkatársaink
Hírek
Hibák, melyeket IR-esként elkövethet

Hibák, melyeket IR-esként elkövethet

Az inzulinrezisztencia (IR) korunk egyik népbetegsége, és egyre több emberről derül ki, hogy őt is sújtja a kóros állapot, melyet a 2-es típusú cukorbetegség előszobájának tartanak. Kezelésének alapja az életmódváltás, melyet kiegészíthet gyógyszeres terápia is. Dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa összeszedte azokat a hibákat, melyeket leggyakrabban elkövetnek azok, akik IR-rel küzdenek.

további részletek »
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!