Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt dr.Nő!

Szeretném ha segítene értelmezni a kapott véreredményemet, ugyan is több éve szedem euthyrox 50.es napi egy szem tablettát pajzsmirigy alulmüködés miatt. Szeretném tudni mi várható esetemben és szükséges -e felkeresni szakembert az Önök központjában, hogy autóimmun betegségem stagnáljon.

ezért megadom a friss vérleleteim eredményét.: szabad T3 4,3o pmol1/L szabad T4 13,3o pmol/L

T3 /REVERZ T3 0,20

Thyreoglobulin 19,2

Anti-TPO 76,o

Anri-thyreoglobulin 26o,o

TSH receptorr elleni AT o,3oFenti eredményeim értelmezése után várom szives válaszát. Köszönettel Kárpáti Éva Pomáz Orgona u.10.

Nyugdijas 63 éves vagyok.

Kedves Éva, igen, van autoimmun pajzsmirigy betegség a küldött leletek alapján, de a hormonszintek a szedett gyógyszeradag mellett jók.

Hírek

Jelek, hogy szülés utáni pajzsmirigy probléma áll fenn

Jelek, hogy szülés utáni pajzsmirigy probléma áll fenn

Szülés után a hatalmas hormonális változások miatt furcsa tüneteket tapasztalhatnak a kismamák. Olykor azonban előfordulhat, hogy postpartum thyreoditis okozza a kellemetlen panaszokat. Dr. Békési Gábor PHD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája azokat a jeleket ismereti, melyek fennállása esetén érdemes a hormonzavarra gyanakodni.

További részletek
Agyalapi mirigy- a hormonrendszer karmestere

Agyalapi mirigy- a hormonrendszer karmestere

Az agyalapi mirigy a legfontosabb belső elválasztású mirigyünk, mely bár igen apró méretű, mégis jelentős szerepet játszik a hormonális folyamatok működésében. Dr. Polyák Annamária, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa az agyalapi mirigy funkcióját és betegségeit ismerteti.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA