Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Nő, Doktor Úr,



2007-ben diagnosztizáltak nálam Basedow kórt, ami végett 2015-ben szükségesség vált (orvosom szerint) az izotóp kezelés. Ezt követően 6 havonta változtatni kell a gyógyszer adagomat, állandósultak a rosszul léteim, alvás zavaraim,és sajnos a testsúlyom is sokat növekedett, hiába a diéta és a testmozgás. Az lenne a kérdésem hogy ez normális, hogy 3 év alatt nem állt be a pajzsmirigy működésem? Már nagyon el vagyok keseredve!

Köszönöm
Kedves Betegünk!



Az izotóp kezelést követően gyakran alakul ki pajzsmirigy alulműködés. Ezt hormon pótlással kezeljük. A szükséges dózis beállítása időigényes, és türelmet kíván. Az orvossal való megfelelő együttműködés meghozza majd a gyümölcsét.



Üdvözlettel: Dr. Békési Gábor
Dr. Békési Gábor PhD
Dr. Békési Gábor PhD belgyógyász, endokrinológus

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA