Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tiszelt Doktor Úr/Nő!

26 éves vagyok, és 8 hónap alatt két vetélésem volt. Mindkét terhességemnél a hatodik héttől pecsételő vérzés jelentkezett és a 9 héten befejeződött a terhesség. Az elsővel műszeres befejezés szükségeltetett, a második otthon zajlott le, mire a kórházba értünk, már kitisztultam, csak bent tartottak megfigyelésen. Fehérgyarmaton volt mindkettő.

A második vetélés után már mindenre gondoltam, leadtam vért macskavírusra, és pajzsmirigyre, mivel édesapámnak pajzsmirigy alulműködése van.

Az eredmények azt mutatták, hogy a T4 szabad magas és a TTG, és az antitestek is nagyon magasak, 6 hónapja szedek Eutirox nevű gyógyszert (75 mikrogramot)és a T4 szabad értékem 18-ról 0,87-re csökkent.

Lehet már próbálkozni? Nagyon feléek egy esetleges újabb vetéléstől! Köszönöm szépen!
Kedves Kérdező!

Valamit rosszul írhatott, mert az Euthyrox mellett a FT4 nem csökkenhet??

nézze meg és írja le több pajzsmirigy véreredményt.

üdvözlettel

Bérczy drnő

Hírek

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?


További részletek
A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA