Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt szakértő! 9 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését (Novynette) babát szeretnénk a párommal.Én 33 éves vagyok ő 39!Gyermekem még nincs, neki már van egy,az elöző házasságából.A problémám az,hogy eddig még nem jött össze a baba.A gyógyszer abba hagyása óta a ciklusaim egyre hosszabbak voltak egészen márciusig,mikor már meg sem akart jönni.A menstruációk előtti napokban barnázás is volt.Ekkor elmentem nőgyógyászhoz,aki írt fel Norcolutut ennek hatására lett menstruációm és csináltatott hormon vizsgálati vérvételt a 3. és 21.napon.Eredményeim:3.nap Ösztradiol 15.4 pmol/l Tesztoszteron totál 1.08 nmol/l Progreszteron 2.5 nmol/l Össz Prolaktin 325.40 mU/l Luteinizáló hormon 7.5 U/l Follikulus stim.hormon 4.4 U/l 21.nap Tesztoszteron totál 1.55 nmol/l Össz Prolaktin 329.00 mU/l.Volt ultrahang vizsgálatom is,aminek eredménye jó lett.Ezek után elküldött még vérvételre kért egy TSH és egy inzulinrezisztencia eredményeket.A TSH 1.840 mU/l lett a másik eredményre még várnom kell.Ezekkel az eredményekkel küldött tovább endokrinologushoz,de csak hónap végére kaptam időpontot.Polycystás ovarium syndroma?Ez van a beutalómra írva.Szeretném kérni az ön szakvéleményét.Előre is köszönöm.
Kedves Ildikó !

Köszönjük kérdéseit. Interneten keresztül véleményt alkotni általánosságban tudnak szakorvosaink! Az Ön esetében már konkrét kérdések merülnek fel, amelyeket személyes konzultáció alkalmával az eddigi előzményei áttekintésével tud mondani, figyelembe véve az állapotát, betegségeit, gyógyszereit, életvitelét.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA