Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Cím! Pajzsmirigy betegséget diagnosztizáltak. A TSH értékem állandóan változott, volt hogy alacsony volt, máskor magas. Amúgy tüneti panaszom nem volt, a vizsgálatok egyéb okok miatt történtek.Megállapításra került, hogy a bal lebenyem nincsen, nem fejlődött ki Jobb lebeny (19*22*38 mm.) Az ultrahang szerint a jobb oldalon a lat. kontúr alatt egy 4,2 és egy 6,4 mm átmérőjű, csaknem teljesen colliqualt göb van. Caudalisan az echoszegény göb átmérője 8,3 mm, ennek echogenitása és szerkezete alig tér el a pajzsmirigy többi részétől. Jelenleg 1*1/2 Letrox 50 ug gyógyszert szedek. Panaszom egyáltalán nincs. Súlyzós edzést végzek. Szeretnék az izomfejlődéshez szükséges további fehérjét bevinni, por formátumban. Szójafehérjére gondoltam, de azt olvastam az interneten, hogy a pajzsmirigy betegeknek nem ajánlott, mert göbképző. Ez igaz? Máshol mást olvastam. Így teljes a káosz. Havonta maximum 2 kg fehérjét ennék meg és kb. 3 hónapig tartana a többletfehérje bevitel. Tényleg káros lenne nekem? Kérem segítsen e kérdés megválaszolásában!
Kedves Gábor!



Ha elidul ezzel a fehérje dúsítással 3 hét múltán nézesse meg a TSH, Ft4 , Ft3 eredményt, lehet hogy módosítani kell a beállítást.

Üdvözlettel

Bérczy drnő

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA