Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Már gyermekkorom óta (most 23 éves vagyok) nagyon pattanásos a bőröm. Akkoriban még a helyi kezelés elegendő volt. Viszont ahogy idősödtem ezek már nem használtak. Bőrgyógyászhoz fordultam aki pattanásos bőrre szánt antibiotikumot írt fel. Ez a kezelés ideje alatt szép hatást ért el, de ahogy véget ért a kúra, visszatért a kezdeti állapot. Többször meg lett ismételve ezzel, illetve más antibiotikumokkal de mindig visszatértek a pattanások. Majd kipróbálásra került egy - a bőrgyógyászok által a legjobb gyógyszernek ítélt - A vitaminsavas készítmény (Sotret). Az orvosom fél éves kúrát írt elő. Bíztatott, hogy már az első alkalom után teljesen meg fognak szűnni a tünetek. Ez a kúra most negyedik alkalommal ért véget (kb. másfél hónapja) de ismét jelentkeznek a pattanások. Többször próbálkoztam már az orvosoknál megkísérelni különböző vizsgálatok elvégzését (vérkép, hormon, ételallergia) de annyit mondtak, hogy ez nem köthető össze egyikkel sem.

Mégis úgy gondolom, hogy ezek a pattanások valamilyen belső problémát jeleznek, és nem szimplán a korosztályomra jellemző tünetek, amit majd kinövök.

Várom válaszát!

Hargas Péter
Kedves Péter!



Igen, okozhatja a panaszait ételallergia. Történt kivizsgálás liszt,- laktózallergia irányába esetleg?

Hormonális kivizsgálás, tesztoszteron, ösztradiol szintre?

Keressen fel egy endokrinológus, belgyógyász szakorvost.Központunkban Koppány Viktória drnőt tudom javasolni



Üdvözlettel: Nagy Anett

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA