Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt DoktorÚr!

2015 decemberében szültem.Áprilistól alvászavaraim lettek(nem tudtam aludni,vagy csak szenderegtem)TSH:0.7volt.Nyár óta hasmenéses időszakaim lettek.IBS szerű tünetek.A TSH.0.3,ft3.: 8.,ft4. :14.8.Pm.UH: a pajzsm.megnagyobbodott,jobb lebeny 63×27×18mm,bal 49×25×21mm.Az állomány foltosan inhomogen csokkent echogenitasu.A bal also polus menten egy kulonallonak tuno hasonlo szerkezetu 15×8mm s képlet van.A jobb kp.alsó harmad hataran dorsalisan egy 14mm s es egy kisebb szeles elnosott konturu echoszegeny szegelyu,centralisan echodus solid keplet lathato.Diffuz pm parenchima laesio.A

Szeretném kérdezni,hogy ez mit jelent számomra?Okozhatja az alvászavaromat,problémás bélműködésemet,tachycardiamat a pajzsmirigy betegségem?Pszichiaterhez küldtek,az alvászavarom miatt,mert 7napig egyhuzamban semmit sem aludtam ,altatót pedig a szoptatás miatt nem szedhettem.Jelenleg a pszich.szerek mellett sem tudok aludni.Néha hőemelkedéses epizódjaim vannak.Az endokrinologus szerint nem a pajzsmirigy betegségem okozza a tachycardiat,bél panaszokat és az alvatlanságot.Márciusban lesz asp.cyt.vizsgalat.A pszich.szereket elszeretném hagyni mert mellékhatásként 26kg t híztam-a pszich.orvos is támogat ebben,-hangulati ingadozasom nincs,nem is volt,csak nem tudtam aludni és ettől teljesen kikészültem-,viszont félek ,hogy nem fogok tudni aludni és újra olyan állapotba kerülök mint Áprilisban.Köszönöm a segítségét!
Kedves Betegünk!





Az Ön által küldött labor leletek és a tünetei is pajzsmirigy túlműködés mellett szólnak. Feltétlenül keressen fel egy endokrinológust a tennivalók megbeszélése érdekében! A pajzsmirigy UH-gal leírt göbök szúrásos vizsgálatát én is indokoltnak tartom. Ne izguljon, az esetek nagy többségében a göbök jóindulatúak, a vizsgálatra csak a biztonság érdekében van szükség, hogy a sejtek természetét meg lehessen ítélni!



Üdvözlettel és jobbulást kívánva: Dr. Békési Gábor

Hírek

Mi lehet a foltos hajhullás és a hajritkulás oka?

Mi lehet a foltos hajhullás és a hajritkulás oka?

Napi hány hajszál elvesztése tekinthető még elfogadhatónak, és milyen okok miatt jelentkezhet a foltos hajhullás és/vagy a hajritkulás? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont belgyógyász, endokrinológusa.

További részletek
Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés Prof. Dr. Balázs Csaba nevével

Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés Prof. Dr. Balázs Csaba nevével

Fontos, betegek biztonságát veszélyeztető internetes visszaélésre hívja fel az Endokrinközpont minden cukorbeteg figyelmét.
 

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA