Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Doktor Nő/Úr!



Érdekelne, hogy honnan tudom, hogy növelni kellene a napi Letrox adagot?

2013 óta napi 25 g-ot szedek be, családba mondták páran, hogy az szerintük nagyon kevés. 2013-ban mikor kiderül, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, akkor 25 g-ot mondott a doki, és azóta is ennyit szedek.

2016 szeptemberében csináltattam utoljára vérképet, melynek az eredményei:

TSH: 1,540

FT4: 15,81

FT3: 5,89

reverz T3: 0,18

Anti-TPO: 327



Ön szerint kellene újat csináltatnom, és növelnem a napi gyógyszeradagot?



Köszönettel,

Földi Nikolett

Kedves Földi Nikolett!



Mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, mert az a-tpo szintje magasabb.



Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA