Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kivizsgáltattam magamat teljes körűen belgyógyásznál, nőgyógyásznál, mert 46 éves nőként kb 3 éve folyamatosan hízok. Petefészkem egyike és epehólyag műtétem volt, de ezek 18 évvel ezelőtt. Kissé emelkedett az inzulinrezisztencia-szintem, az Anti TPO- eredményem viszont nagyon magas, a pajzsmirigy többi eredménye normális. Endokrinológián legyintenek és a változókorra fognak mindent, illetve a Mirena spirálra mutogatnak, amit viszont nőgyógyászom nem szeretne levenni, indokolt a múltbéli vérzésproblémám miatt. Kérdésem: Ki és milyen gyógyszert fog felírni? Ezek hormonok, amik további hízást okoznak? Mintaszerűen étkezem-sportolok, ez kevésnek tűnik. Kérem őszinte válaszukat. Enikő
Kedves Enikő!A leírtak alapján a leveles konzultáció kevés.

Rendelésemen mindent figyelemeb vevő egyedi terápia beállítás zajlik, amennyiben el tud jönni személyes konzultációra, szívesen segítek.Üdvözlettel:

Dr.Bérczy Judit

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

A policisztás ovárium szindróma (PCOS) a terméketlenség leggyakoribb okai közé tartozik, de a szükséges orvosi kezeléssel és az életmódváltással növelhető a teherbeesés esélye. Mindkét tényező jelentőségéről dr. Iványi Tibor, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa beszélt. 

További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

Amikor a súlygyarapodás oka nem egyértelmű, feltétlenül fontos az endokrinológiai kivizsgálás, hiszen a hirtelen hízás mögött többek közt az agyalapi mirigy problémája is állhat. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa, belgyógyász főorvos az összefüggésekre és a szakorvosi vizsgálat jelentőségére hívta fel a figyelmet.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA