Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!

Az lenne a problémám, hogy az előző férjemtől 4 évig nem estem teherbe. A nőgyógyászok nem tudtak érdemben semmit mondani. Magamtól elkezdtem E-vitamint, és cinket szedni. Abban a hónapban terhes lettem 4 év után, de sajnos spontán vetélés lett belőle. A mostani párommal fél éve próbálkozunk, de megint semmi. A nyakam kissé duzzadt a pajzsmirigynél. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e köze a pajzsmirigynek ahhoz, hogy nem esek teherbe?! Illetve a nyaki duzzanat egyértelművé teszi-e, hogy pajzsmirigy áll a háttérben?! A ciklusom nagyon rövid lett a fél év alatt. Körülbelül 20 napos. Tehát 2 hetente jön meg a menstruációm. Előre is köszönöm a válszát.

Tisztelettel; E.
Tisztelt E!Igen,befolyásolja a gyermekvállalást a pajzsmirigy működése és sajnos vetélést is okozhat.

Célszerű endokrinológust felkeresni.

Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

Az IR kialakulásában több tényező is közrejátszik. Arról azonban általában kevés szó esik, hogy a cirkadián ritmus hogyan befolyásolja az inzulinszintet. Dr. Borús Hajnallal, a Budai Endokrinközpont diabetológusával beszélgettünk erről a témáról.

További részletek
Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

Panaszt okoz a metformin! Mit tegyek?

A cukorbetegség és a prediabetes terápiájában fontos szerepet tölt be a metformin. Sokszor hallani, azonban, hogy a páciens érzékenyen reagál a készítményre; emésztési panaszokat, hányást, hasmenést okoz. Ilyenkor mit lehet tenni? Más készítményre van szükség? Esetleg lassabb dózisemelésre? A kérdéseket dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa válaszolja meg.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA