Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Szakértő!

Szíves segítségét kérem, hogy 23 éves lányom 90 felettinek mért prolaktin értékével melyik szakemberük foglalkozna. Korábban már 2,5 éve mértek magas szintet, akkor szedett Bromochritint azonban annak hatására 2 hét alatt eltűnt a prolaktin, ezért nem szedette vele tovább az orvos. Azóta - bőrgyógyászati okok miatt- Lindinette fogamzásgátlót szed. Rákszűrésen kerültek a fentiek szóba, ezért a nőgyógyász úgy döntött, ismét jó lenne megnézni a prolaktint, aminek ma délre lett eredménye. Délben hívta a lányom, így tudta meg az eredményt, majd mondta az orvos, hogy ez valószínű agydaganat amit műteni kell, csütörtökön ad beutalót MR vizsgálatra. ÖNÖKBEN BÍZOM, NEM AKARUNK MÁSHOVÁ MENNI SOS KÉREK SZÉPEN IDŐPONTOT, Zsuzsi egyetemista, semmi tünete nincs, de az én gyomrom 1 mm azóta vele együtt,így bármilyen időpont megfelel. Várom mielőbb értesítésüket!

06309564472
Kedves Kérdező!Egy időpont ajánlat lehet holnap 11.30( 09.03), szívesen segítek, ne aggódjon, meg lesz a jó megoldás.

Üdvözlettel

Bérczy drnő

Hírek

3 jel, ami pajzsmirigy daganatra utalhat

3 jel, ami pajzsmirigy daganatra utalhat

A pajzsmirigy daganatos megbetegedéseinek száma növekvő tendenciát mutat, ezért érdemes tisztában lenni a figyelemfelhívó tünetekkel. Dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája ezeket a panaszokat osztotta meg.

További részletek
Ezekre figyeljen, ha pajzsmirigybetegként vitaminokat szed

Ezekre figyeljen, ha pajzsmirigybetegként vitaminokat szed

A pajzsmirigyzavarok igen gyakoriak, így nem csoda, hogy ma már több vitamin és táplálékkiegészítő létezik, melyek az orvosi kezelés támogatását segítik (rossz esetben annak helyettesítését). Dr. Bérczy Judit , a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológusa elmondta, mi mindenre kell figyelni, ha valaki pajzsmirigyzavarra vitaminokat és ásványi anyagokat szeretne szedni.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA