Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Szakértő!
Szíves segítségét kérem, hogy 23 éves lányom 90 felettinek mért prolaktin értékével melyik szakemberük foglalkozna. Korábban már 2,5 éve mértek magas szintet, akkor szedett Bromochritint azonban annak hatására 2 hét alatt eltűnt a prolaktin, ezért nem szedette vele tovább az orvos. Azóta - bőrgyógyászati okok miatt- Lindinette fogamzásgátlót szed. Rákszűrésen kerültek a fentiek szóba, ezért a nőgyógyász úgy döntött, ismét jó lenne megnézni a prolaktint, aminek ma délre lett eredménye. Délben hívta a lányom, így tudta meg az eredményt, majd mondta az orvos, hogy ez valószínű agydaganat amit műteni kell, csütörtökön ad beutalót MR vizsgálatra. ÖNÖKBEN BÍZOM, NEM AKARUNK MÁSHOVÁ MENNI SOS KÉREK SZÉPEN IDŐPONTOT, Zsuzsi egyetemista, semmi tünete nincs, de az én gyomrom 1 mm azóta vele együtt,így bármilyen időpont megfelel. Várom mielőbb értesítésüket!
06309564472

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy időpont ajánlat lehet holnap 11.30( 09.03), szívesen segítek, ne aggódjon, meg lesz a jó megoldás.
Üdvözlettel
Bérczy drnő

Munkatársaink
Hírek
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

A pajzsmirigy hormonjai szinte az egész test működésére komoly befolyást gyakorolnak, éppen ezért lepődnek meg sokan azon, ha az orvosuk a szerv teljes eltávolítását javasolja. Hogy ekkor mit kell tenni? A kérdésre dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája adott választ.

további részletek »
Teszt- derítse ki, vajon küzd-e valamilyen hormonzavarral

Teszt- derítse ki, vajon küzd-e valamilyen hormonzavarral

A hormonzavarok különböző formái sokaknál felléphetnek, sőt, gyakran úgy, hogy az érintettek még csak nem is tudnak róla. Ennek oka, hogy igen általános tüneteket produkálhatnak, így nem is gondolnak arra, hogy pl. az állandó fáradtságukat, menstruációs zavarukat vagy emésztési problémájukat valamilyen betegség okozza. Tesztünkben összeszedtük azokat a panaszokat, melyek endokrin zavarra utalhatnak, így ekkor érdemes vérvétel útján megbizonyosodni arról, vajon valóban hormonális betegség okozza őket. A teszt összeállításában dr. Polyák Annamária, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa volt segítségünkre.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!