Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/nő!

Szeretném a segítségüket kérni, mert az orvosok vizsgálatról vizsgálatra küldenek bennünket és tudják a hasmenés és néha jelentkező egész napos hányásra a megoldást.

A párom a cukorbetegség szövődményeként kialakult polyneuropátiában szenved. Voltunk hasi ultrahangon, mr-en , székletvizsgálaton, bél és gyomortükrözésen is. Mindent rendben találta. De a hányás és a hasmenés nem múlik el.

6 éve cukorbeteg inzulinozza magát, de már régebben is volt, hogy russzul érezte magát az inzulintól. Amikor abbahagyta a rosszullét elmúlt, de kialakult a neuropátia

Az orvosok azt mondják az inzulinnal nem lehet baj.

Szeretném a segítségét kérni. Nagyon köszönöm előre is!

Tisztelettel: Dóra
Kedves Érdeklődő !

Érdemes ellenőrizni a kortizol, ACTH , a TSH, Ft3, Ft4, reverz T3 , Dvitamin szintet.

ezeket ellenőrizték.-e már.

ha nem ezen eredményekkel lehet személyes konzultácioüdvözlettelBérczy drnő

Hírek

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

A pajzsmirigyzavarok terápiájában igen fontos szerepe van a gyógyszeres kezelésnek, melyet sokaknak életük végéig alkalmazniuk kell. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa felhívja a figyelmet pár tényezőre, melyekre ügyelniük kell a tablettát szedő betegeknek.

További részletek
IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

Az inzulinrezisztencia tünetei gyakran igen zavarók, hiszen az egész megjelenésre hatással vannak. Ugyanis a túlsúlyt, a gyulladt pattanásokat, az arcon megjelenő szőrszálakat nem, vagy csak nagyon körülményesen lehet eltüntetni. A terápia azonban a panaszok csökkenését, megszűnését ígéri. De mi van akkor, ha a várt eredmény elmarad? Dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa erre ad választ.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA