Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktor Nő!Szeretném az eredményem kiértékelésében a segítségét kérni!Párommal babát szeretnénk,de sajnos időközben kiderült,hogy csak lombik programmal lehet(páromnál biopszia szükséges).Minélnagyobb siker érdekében kérném az értékelést,javaslatot.Elég stresszes idők vannak mögöttünk,nem tudom ez befojásolja-e az eredményt?!(25éves vagyok). 2.napi vvétel:
TSH:2,854 mIU/l
Tesztoszteron:0,69 nmol/l
FSH:9,2 nmol/l
LH:6,3 mIU/l
Ösztradiol:197 pmol/l
Prolaktin:401,0 mIU/L
Progreszteron:2,75 nmol/l

21.napi vvétel:

Tesztoszteron:1,5 nmol/l
FSH:9,0 mIU/ml
LH:18,1 mIU/ml
Ösztradiol:288 pmol/l
Prolaktin:240,0 mIU/L
Progreszteron:1,38 nmol/l


Anti-müllerian hormon: 6,15 ng/ml

Üdvözlettel: Diána

Válasz

Kedves Diána!
A küldött leletek alapján a TSH szint és a prolaktin normális ugyan, de lombikprogram előtt érdemes lenne kezelni.
Készségfel konzultáljuk.

Dr.Koppány Viktória

Munkatársaink
Hírek
Hibák, melyeket IR-esként elkövethet

Hibák, melyeket IR-esként elkövethet

Az inzulinrezisztencia (IR) korunk egyik népbetegsége, és egyre több emberről derül ki, hogy őt is sújtja a kóros állapot, melyet a 2-es típusú cukorbetegség előszobájának tartanak. Kezelésének alapja az életmódváltás, melyet kiegészíthet gyógyszeres terápia is. Dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa összeszedte azokat a hibákat, melyeket leggyakrabban elkövetnek azok, akik IR-rel küzdenek.

további részletek »
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!