Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktor Nő!Szeretném az eredményem kiértékelésében a segítségét kérni!Párommal babát szeretnénk,de sajnos időközben kiderült,hogy csak lombik programmal lehet(páromnál biopszia szükséges).Minélnagyobb siker érdekében kérném az értékelést,javaslatot.Elég stresszes idők vannak mögöttünk,nem tudom ez befojásolja-e az eredményt?!(25éves vagyok). 2.napi vvétel:
TSH:2,854 mIU/l
Tesztoszteron:0,69 nmol/l
FSH:9,2 nmol/l
LH:6,3 mIU/l
Ösztradiol:197 pmol/l
Prolaktin:401,0 mIU/L
Progreszteron:2,75 nmol/l

21.napi vvétel:

Tesztoszteron:1,5 nmol/l
FSH:9,0 mIU/ml
LH:18,1 mIU/ml
Ösztradiol:288 pmol/l
Prolaktin:240,0 mIU/L
Progreszteron:1,38 nmol/l


Anti-müllerian hormon: 6,15 ng/ml

Üdvözlettel: Diána

Válasz

Kedves Diána!
A küldött leletek alapján a TSH szint és a prolaktin normális ugyan, de lombikprogram előtt érdemes lenne kezelni.
Készségfel konzultáljuk.

Dr.Koppány Viktória

Munkatársaink
Hírek
Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Lehetek IR-es tünetek nélkül?


további részletek »
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?


további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!