Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Minden értékem jó, csak az Anti-TPO magas nagyon, kérdésem: e szerint van alul, vagy túlműködésem?

4,5 cm-es pajzsmirigyem van, műtét javasolt. Ez okozhat e magas vérsüllyedést 20 éven keresztül /50-80-ig/ ?

Köszönöm válaszát:
Kedves Betegünk!



Ha a pajzsmirigy hormon értékek normálisak és csak az anti-TPO magas, akkor tennivaló nincs. Évenként érdemes ellenőrizni a TSH szintet. Nem értem pontosan, hogy miért került szóba a műtét. Van egy göbe, ami 4,5 cm??? Ha igen, akkor ennek szövettani vizsgálata indokolt, és az eredménytől függően esetleg tényleg műtét jön szóba. A magas süllyedés részletes kivizsgálást tesz szükségessé. Keressen fel egy endokrinológust és egy általános belgyógyászt is!





Üdvözlettel: Dr. Békési Gábor

Hírek

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?


További részletek
A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet

A cirkadián ritmus felborulása IR-hez is vezethet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA