Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Üdvözlöm!

Kisbabát szeretnénk a párommal, de a vérzésem rendszertelen, vagy nincsen. Elmentem nőgyógyászhoz, és csinált egy UH-ot, amiben azt olvasták le, hogy PCOS jellegű ciszták találhatóak az egyik petefészkemen.
A doktor Clostilbegyt tablettát írt fel, és azt mondta, hogy kezdjem el szedni, majd 28 nap múlva, mikor a vérzésnek is kell jelentkeznie akkor új adagot szedjek majd be ( napi 2 szem ).
Az első kúra alkalmával pontban 28 napra jelentkezett is a vérzés, ahol az 1. naptól kezdve ismét bevettem a gyógyszert. Vártam a következő 28. napot, de a vérzés nem jelentkezett, és mivel az orvos azt mondta, hogy ha kimarad a vérzés akkor is be kell venni a 28. napon , én elkezdtem bevenni. 3 napja kellett volna megjönnie, ehelyett csak nagyon kevés barnás folyást tapasztaltam. Terhességi tesztet csináltam , de sajnos negatív lett. Utánaolvastam a tablettáról, és sajnos arra a megállapításra jöttem rá, hogy valószínű, hogy ( mivel szakszerű kivizsgáláson nem estem át) , ezt a kúrát most abba kellene hagynom. Úgy döntöttem, hogy ma este már nem veszem be a gyógyszert. Az is elképzelhető, hogy terhes lennék, csak még nagyon korai? NEm árthattam a Clostival?
Időpontot fogok kérni Önökhöz,de addig szeretnék egy kis véleményt.
Köszönettel:

Beáta

Válasz

Kedves Beáta!


Mindenképpen lássa endokrinológus orvos - a CCCT (clostylbegyt citrate challenge teszt) nálunk nagyon “népszerű”, mert azt gondolják, hogy egyszerű kivitelezni - előtte alapos 3/21 napos agyalapi mirigy/mellékvese/pajzsmirigy vizsgálatok kellenek, PCOS-jellegű cysták vsz retenciósak.


Keressen fel minket az endokrin központban időpont miatt.

1024 Budapest Lövőház u. 1-5.
info@endokrinkozpont.hu,

telefon: +36 70 431 7729 06 (70) 431 9728

Tiszelettel : Endokrin központ.
Várom szeretettel: Dr. Németh -Almási Attila

Munkatársaink
Hírek
Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Lehetek IR-es tünetek nélkül?

Az inzulinrezisztencia igen gyakori problémának számít napjainkban, melyért elsősorban a helytelen életmód tehető felelőssé. Bár léteznek igen tipikus tünetei, ennek ellenére előfordulhat, hogy különösebb panaszok mellett is jelen van a kóros állapot. Dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistájának véleménye a témában.

további részletek »
Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

Pajzsmirigy nélkül- hogyan tovább?

A pajzsmirigy hormonjai szinte az egész test működésére komoly befolyást gyakorolnak, éppen ezért lepődnek meg sokan azon, ha az orvosuk a szerv teljes eltávolítását javasolja. Hogy ekkor mit kell tenni? A kérdésre dr. Békési Gábor PhD, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistája adott választ.

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!