Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm Doktor!Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy létezik-e megoldás arra a problémára, ha koromhoz képest túlságosan fiatalnak nézek ki?

22 évesen sokan 16-17-nek saccolnak, arc-mell-kéz szörzetem semmi. Ha rámnéznek semmi férfiasságot nem látszik rajtamHa egy ismerőst megkérdezek, azt mondja örüljek neki, mert késöbb majd jobb lesz ez 40 évesen. Engem ez abszolut hidegen hagy, én ígyis ugyis 'kezdeni fogok' valamit ezzel a gondal, mert engem kifejezetten zavar, és nem csak a nőknél, hanem semmilyen tekintélyt nem érzek magaménak emiatt, egyszóval lényegébe ez lelki problémát is okoz.Kérdésem, léteznek-e tesztoszteron fokozók, mennyire biztonságosak, illetve ha rossz helyen kapizsgálnék, milyen kezelés vagy eljárás, tabletták vagy bármi megoldás ami segíthene nekem?Ismerősöm szteroidokat vagy valami efélét szedett, ő testépítéshez és attól erősen szőrösödött, de nem csak a szőrösödésről van szó, hanem a korához képest is ugy néz ki, ahogy kell. Ha nem találok megfelelő megoldást, akkor valami ilyesmit fogok énis tenni, tudom, hogy komoly károkat tudok okozni, de ha igy maradok nekem az a legkomolyabb kár.Várom válaszát, amit előre is köszzönök!Tisztelette,

L.D.B.
Kedves Barnabás!

A felsorolt ötletek helyett először megnézném az Ön hormonjait ( tesztoszteron, prolaktin, TSH, FSH, LH, cortisol) többek között.

Ha van eltérés, akkor - de csakis akkor- kezelni kell gyógyszerrel!

Javasolom urológus felkeresését is.Koppány Viktória dr.Hírek

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

Pajzsmirigy gyógyszer szed? Ezekre figyeljen!

A pajzsmirigyzavarok terápiájában igen fontos szerepe van a gyógyszeres kezelésnek, melyet sokaknak életük végéig alkalmazniuk kell. Dr. Skurdenka Beatrix, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa felhívja a figyelmet pár tényezőre, melyekre ügyelniük kell a tablettát szedő betegeknek.

További részletek
IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

IR-rel kezelnek, mégsem javulnak a tüneteim-miért?

Az inzulinrezisztencia tünetei gyakran igen zavarók, hiszen az egész megjelenésre hatással vannak. Ugyanis a túlsúlyt, a gyulladt pattanásokat, az arcon megjelenő szőrszálakat nem, vagy csak nagyon körülményesen lehet eltüntetni. A terápia azonban a panaszok csökkenését, megszűnését ígéri. De mi van akkor, ha a várt eredmény elmarad? Dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa erre ad választ.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA