Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16., I E-mail: info@endokrinkozpont.hu, Skype: endokrinkozpont

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés

Tisztelt Doktornő! 1 hónapja fulladással nyaki fájdalommal,mentem el a háziorvosomhoz.A vérnyomásom 160 volt a pulzusom nyugalmi helyzetben 108. Adott xanaxot,betalocot,és flector rapidot a fájdalomra.Most már csak a betalocot kell szednem.Ő pajzsmirigy alultengést állapított meg amit a véreredményem is igazolt TSH 9,21volt.Elküldött ultrahangra, a pajzsmirigyem teli van cisztával, és a nyak mindkét oldala is,a Doktor Úr azt mondta volt pajzsmirigy gyuladásom és így lökődött ki.Azt mondta kezdjemel szedni az L-thyroxint 25 mikrogrammával,de ahogy elkezdtem szedni jöttek a menstruációs problémák,szóltam és a felére lecsökkentette,most nem merem szedni,jól vagyok csak a nyakam fáj még mindig,néha a víz is nehezen megy le.Endokrinológushoz is el kell mennem de sajnos a sok beteg miatt október 24-től lehet kérni időpontot jövőre ,de én addig nem bírom ki ,azt mondta az orvos majd Ő kér időpontot. A Doktornő szerint kell-e majd műteni mert elég sokan mondják hogy biztos megműtenek ,amúgy az orvos egy göböt is kitapintott.

Válasz

Kedves Anett!
A műtét nem szükséges, csak a megefelelő terápia, melyben szívesensegítek, a rendelésemen ., van jó mdoldás, váro.
Üdvözlettel
dr Bérczy Judit

Munkatársaink
Hírek
Hibák, melyeket IR-esként elkövethet

Hibák, melyeket IR-esként elkövethet

Az inzulinrezisztencia (IR) korunk egyik népbetegsége, és egyre több emberről derül ki, hogy őt is sújtja a kóros állapot, melyet a 2-es típusú cukorbetegség előszobájának tartanak. Kezelésének alapja az életmódváltás, melyet kiegészíthet gyógyszeres terápia is. Dr. Borús Hajnal, a Budai Endokrinközpont diabetológusa összeszedte azokat a hibákat, melyeket leggyakrabban elkövetnek azok, akik IR-rel küzdenek.

további részletek »
Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

Gyógynövények is segíthetnek a pajzsmirigyzavarok terápiájában

A pajzsmirigyzavarokat az esetek többségében gyógyszeres úton kezelik, melyet a betegnek általában élete végéig alkalmaznia kell. Viszont a terápiát remekül kiegészíthetik bizonyos gyógynövények is, amik segítségével hamarabb jobb közérzet érhető el, ráadásul a gyógyszer dózisát is csökkenthetik. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont holisztikus szemléletű endokrinológus főorvosa ezek közül emelt ki párat. 

további részletek »

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Copyright 2012 © Prima Medica Egészségközpontok. Minden jog fenntartva

Desigbed by www.free-dimension.hu • Developed by www.sulczr.hu

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!