Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jó Napot! A mai nap folyamán kaptam meg a zárójelentésemben hogy PCOS-es vagyok. Egy éve kimaradt vérzés és súly gyarapodás miatt mentem el a korházba. A következőket mondta az orvosom.1.dieta 2.mozgás. 3.gyógyszerek A diétával és a mozgással tisztában vagyok viszont lenne egy kérdésem.Nekem felírtak 2 gyógyszert. az egyik az atorvastatin a másik a meforal 500. Utána olvastam ezeknek hogy mire jó és ekkor tudatosult bennem hogy inzulinrezisztanciám van. A kérdésem meg annyi hogy azzal hogy az inzulinrezisztenciám kezeljük a metforallal rendbe jön a vérzés? elmúlnak a ciszták? A cisztáim nagysága 33,0*27,0 és 36,0*26,0erre írták hogy POCOS jellegű..az uterus 63,0*38,0*,38,0 és endometrium 19,00mm ezeket meg azt se tudom mik...A segítséget előre is köszönöm.
Kedves Andrea!

Ezek szerint a pcos és inzulin rezisztencia kapcsán már történt Önnél kivizsgálás es kezelés.

Mindenképp kell majd kontroll a petefészekciszták és a mehnyálkahártya ( endometrium) vastagság miatt.

Hírek

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek
Emelkedett TSH? Új irányelvek a pajzsmirigy alulműködés kezelésében

Emelkedett TSH? Új irányelvek a pajzsmirigy alulműködés kezelésében

A pajzsmirigy betegségek gyanúja esetén gyakran monitorozott hormon, a TSH emelkedett szintje korábban szinte azonnal kezelést tett szükségessé, mára ez némileg változott. Dr. Békési Gábor PhD, az Endokrinközpont belgyógyász, endokrinológusa, egyetemi docens az új irányelveket ismertette.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA