Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!2009-ben pajzsmirigyalulműködést állapitottak meg nálam.TSH értékem 11,053 volt.Pajzsmirigy bal lebenyében 15mm-es göböt találtak.50mikrogrammos letrox tabletta mellett normalizálódott a TSH értékem.2014 áprilisában 75mikrogrammra kellett emelni a letroxot,igy újra rendeződött a TSH értékem a göb pedig felére csökkent.2014 novemberében kezdődtek a rosszulléteim.Éjjel 1-2 óra körül heves szivdobogásra ébredtem,az izmaim meggfeszültek,majd szinte kontrolálhatatlan remegésbe ment át,a vérnyomásom 180/100-ra ugrott.Nyugtató(Pax)Izomlazitó(Mydeton)És Tensiomin bevétele után 1,5-2óra elteltével lassan enyhült a rosszullét.Eleinte bementem ügyeletre,de mire odakerültem a tünetek már elmúltak.Ezek a rosszulétek még mindig megvannak-sajnos.Eleinte 2-3 havonta,kb.fél éve egyre sűrűbben jönnek 10 nap-2 hét.Tavaly szeptemberben belgyógyászaton kivizsgáltak,nincs semmi szervi bajom. A TSH értékem most újra rosszabb lett 75 mikrogrammos letrox mellett 6,37.(ez az érték tavaly októberben még 3,44 volt)Az endokrinológusom most naponta váltva 75 és 100 mikrogrammos letroxot irt.Az izom feszülésem már szinte állandó,fejfájással,fülzúgással kisérve.Van-e lehetőség a javulásra?Előre is köszönöm a válaszát.
Tisztelt Ágnes !



Összetett panaszai, hypertoniája miatt kardiológiai vizsgálatot javaslok, látom endokrinológus gondozza, kövesse utasításait.



Amennyiben óhajtja a friss leletek birtokában (kardiológia, pajzsmirigy ultrahang, TSH, FT4, FT3, anti-TPO, anti-thyreoglobulin) szívesen megnézem.







Üdvözlettel,







Dr. Tar Attila

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA