Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!



Nemrég kiderült hogy pajzsmirigy túltengésem van,és van is rajta göb 3 cm.Az izotópos vizsgálaton adott kép nagyrészt vörös, a részletes orvosi dlgokat nem tudok róla, csak azt mondták jó az eredmény ezért nem megyünk bele a további vizsgálatokba amit nem is szeretnék..Egyenlőre 8 hétig szednem kell a Propycilt majd kontrollra menni leletekkel vissza fogta e a hormonjaim és nem e nőtt a göb.35 éves vagyok egy egyéves és egy 4 éves kisfiam van.Fogalmam sincs hogyan alakult ez ki, véletlen derült is ki, tény hogy stresszes volt az életem és hiszek a lelki okokban.De nagyon nem szeretnék műtétet, a másik fajta sugaras kezelést se nem a fájdalom miatt bár félek a nyaki vágástól és a hangszálaim állapota stb.től, de a másik kezelés után is egyéb kellemetlen dolgok lehetnek és a legrosszabb hogy gyereket se vállalhatok egy évig vagy kockázatos utana is nem tudom.Másrészt a gyerekeimet se szeretném magukra hagyni heteig akár tovább.

Szeretnék alternatív módokat és azzal szabályozni, olvastam is hogy a táplálkozás megváltoztatásával-paleolit, gluténmentes-lehet segíteni, akár jóga arra irányuló gyakorlataival.Erre ma a belgyógyász kizárta hogy a gyógyszeren kívűl ezek változtatnának rajta.A drágább élelmiszerekre amik egészségesebbek nehezen tudok szánni, így jó lenne tudni tényleg nem számít csak a drasztikus beavatkozás és a remény?köszönöm..















































Tisztelt Ágnes!



Szükséges lenne egy személyes konzultáció egy endokrinológus szakorvossal, aki összességében láthatja a klinikai képet,manuális, ultrahang illetve labor vizsgálatokat végezhet és együttesen kiértékelve tud pontos szakvéleményt mondani.

Üdvözlettel:Nagy Anett

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA