Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!

Kérdésem lenne, lassan három hónapja fennálló problémámról.

Decemberben szúrni kezdett a hasam,majd elindult a tejem,menseszem megjön,de csak 2napig tart.Márc. elején gyomorgörccsel be kellett mennem az ügyeletre, ahol gyomorfekélyre gyanakodtak,kaptam is rá gyógyszert.Egy hétig a görcs után nem bírtam szinte felkelni,nyomott elöl a jobb oldalam.Nem tudom van e össze függés a két dolog között.Vérképem rendben volt. Most elmentem nőgyógyászhoz,minden rendben talált,prolaktin szint normál értéket mutatott.Nem tudják mitől van tejem lassan 3hónapja.Emellet fáradt,bágyadt vagyok,van,hogy nagyra puffad a hasam.Nem tudunk mire gondolni,mi lehet a baj?

válaszát előre is köszönöm!
Kedves Magdolna!



Sajnos az Ön által leírt tünetek alapján nem tudok egyértelmű tanácsot adni.



Nagyon sok adat hiányzik, az Ön kora, családi kórtörténete stb.

Az sem derült ki számomra, hogy végeztek-e Önnél gyomortükrözést vagy csak

gyógyszert adtak (melyiket?).

Hasi panaszok esetén hasi ultrahangot is mindenképpen el kell végezni.

Azt gondolom, hogy elsősorban a kifejezett panaszokat okozó tünetekkel

kellene foglalkozni, azok hátterét kellene tisztázni.

Ami a tejcsorgást illeti normális prolaktin-szint mellett: ez ugyan nehezen

magyarázható jelenség, de nem ritkaság.

Több betegem is van, akinél fennáll bizonyos (enyhe-mérsékelt) tejcsorgás,

de nem magas a prolaktin-koncentráció. Ilyenkor visszarendelem a beteget

néhány hónap múlva, esetleg újra meghatároztatom a prolaktin-szintet.

Legtöbbször ártalmatlan jelenségről van szó, de ezt az Ön esetében -

leleteinek részletes elemzése nélkül - nem állíthatom.

Remélem, egy kicsit tudtam segíteni.

Üdvözlettel



Dr. Molnár Jeannette

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA