Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Szakerto!

27 eves vagyok lassan 11 eve pajzsmirigy alulmukodesem van ,nem jar a menstruaciom es a kezelo orvosom Yasmin fogamzasgatlot irt fel 9 eve hogy szedem probaltam abba hagyni de sajnos ahogy megszakitom nem jon meg,voltam nogyogyasznal irt duphaszton tablettat de nem segitett,mondta h varjunk egy par honapot haha megjon de eltelt 6honap es semmi.Visszamentem az endokrinologus orvosomhoz es az azt valaszolta h egesz eletembe kell h szedjem a fogamzasgatlot mert maskepp nem lessz menstruaciom es hogy felejtsem el h soha nem lessz gyermekem.A nogyogyaszom pedig azt mondta h marhasag gyogyszeres kezelessel masnak is sikerult.Most jelenleg is abbahagyam a fogamzasgatlot h tisztujon a szervezetem mar 3dik honapja h semmi azt szeretnem kerdezni h ha nem jon meg a menstruaciom sokaig attol milyen bajom lehet es esetleg mit ajal ennek kezelesere?Nem szeretnem egesz eletembe szedni a fogamzas gatlot!!!Elore is koszonom a valaszat!
Kedves Emese!

Sajnos szednie kell a fogamzásgátlót, mert magától kevés hormont termel a petefészek a leírás alapján. Jó is az a készítmèny, amelyet használni akar.

Csak akkor hagyja el a gyógyszert, ha babát terveznek!



Koppány Viktória dr.

Hírek

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!

PCOS - így növelhető a fogamzás esélye!


További részletek
A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet

A hízás az agyalapi mirigy problémájának tünete is lehet


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

PRIMA MEDICA