Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

dr. Babai László Létrehozva: 2020.11.10 Módosítva: 2020.11.16

Hogyan jutott el a Prima Medica Egészséghálózat a 2004-es megalapítás óta az 1,2 milliárd forintos nettó árbevételig és milyen szerepe van ebben az EndokinKözpontnak? Ezekre és még további kérdésekre válaszolt dr. Babai László, az EndokrinKözpontot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója a portfolio.hu-nak.

EndokrinKözpont – a Prima Medica Egészséghálózat része

- A Prima Medica hálózathoz tartozó egészségközpontok Magyarország egyik első magánrendelői voltak, amelyek 2004-ben indultak útjukra. Első központunk a Budai Allergiaközpont volt, a jelentősebb árbevétel-növekedés, évente 20 százalék körüli, 2012-2013-tól kezdődően indult meg. Az elsők közt nyitott meg az EndokrinKözpont is, ahol ma már több mint 10 endokrinológus dolgozik, szakmailag elismert, rangos orvosok, professzorok, docensek. Egy-egy részterület specialistái is rendelnek nálunk, így nem csak Budapestről, de az egész országból érkeznek hozzánk páciensek – hangsúlyozta dr. Babai László, az EndokrinKözpontot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója.
Még a változó jogi viszonyok között is sokan vannak olyan szakorvosok, akik számára vonzó lehet egy olyan hely, mint a Prima Medica, ahol megkapják a szakmai hátteret, feltételeket, a szakmai innovációs lehetőségeket, a minőségirányítási rendszert, az informatikai hátteret. Ugyanezek a profi körülmények pedig természetesen a hosszú várólistákat elkerülni kívánó pácienseknek is fontosak.
A teljes cikk itt olvasható:

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?
 

Téma szakértői

Plósz Dzsenifer

Plósz Dzsenifer

vezető asszisztens
Székely Melinda

Székely Melinda

egészségügyi asszisztens
Nagy Anett

Nagy Anett

egészségügyi asszisztens

Kapcsolódó oldalak

Hírek

Keze is árulkodhat a pajzsmirigye állapotáról

Keze is árulkodhat a pajzsmirigye állapotáról

A pajzsmirigyzavarok számtalan tünetben megnyilvánulhatnak, melyek lehetnek jelentősek és kevésbé jelentősek. Dr. Polyák Annamária, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa a szerv hormontermelési problémáinak kezekre gyakorolt hatásait ismerteti.

További részletek
Alulműködik a pajzsmirigye, mégis túlműködésre utaló tünetei vannak?

Alulműködik a pajzsmirigye, mégis túlműködésre utaló tünetei vannak?

A pajzsmirigy alulműködés hatékony terápiája a gyógyszeres kezelés, mely során pótolják a hiányzó hormonokat. Ennek hatására az alulműködésre utaló kellemetlen tünetek megszűnnek, az értékek normál tartományba kerülnek. Igen ám, de előfordulhat, hogy a beteg egyszer csak túlműködésre jellemző panaszokat tapasztal. Ennek okáról dr. Békési Gábor PhD-t, a Budai Endokrinközpont pajzsmirigy specialistáját kérdeztük.  

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica

Prima Medica Egészséghálózat